Od prethodne sedmice, naša regija je zatrpana novim vijestima o Cecinom drugom nasljedniku, malom Krstanu koji se rodio 17. aprila. Cecin sin Veljko i njegova supruga Bogdana po drugi su put postali roditelji a mali Željko je konačno dobio brata. Ono što je posebno zanimljivo jeste to da je njihovo drugo dijete rođeno na isti dan kao i njegov djed Željko. 

Sestra Bogdane Ražnatović

Otkako se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, obitelj Rodić postali su veliki izvor pažnje za našu javnost ali i medije. Svakako da su Rodići tada postali sretni što im je sin najveće popularne estradne zvijezde postao zet, a za Veljkovu tazbinu imaju samo reči hvale i prati ih glas da su vrijedni i pošteni ljudi. Iako to nikada nisu željeli, Rodići su veoma brzo preplavili medije, a Nataša, Danijela i Bojana postale su česta tema novinarskih članaka.

Kako je poznato, Bojana je postala snaha Goce Božinovske, a Nataša je navodno svojevremeno bila u romantičnoj vezi sa sinom Zlate Petrović. Međutim, nedavne objave najstarije sestre iz porodice Rodić na Instagramu svjedoče o njenom romantičnom interesu za muškarca po imenu Matija Bojović. Osim toga, čini se da joj zgodni Crnogorac pruža punu podršku i na poslovnom planu, pa je tako zajedno s Natašom sudjelovao u renoviranju prostora u kojem se danas nalazi “burger restoran”.

Sestra Bogdane Ražnatović

Nataša je pokrenula novi biznis i pripremila je poprilično raznovrsnu ponudu, iako je glavni fokus stavila na burgere, jer je svjesna da u današnje vrijeme omladina najviše konzumira takvu hranu. Pored brojnih čestitki koje su napisane u nastavku njene objave, sada se oglasila i Ceca Ražnatović koja je poručila “Svaka čast! Želim puno sreće”.

Za razliku od Veljkove i Mirkove supruge, koje su se posvetile odgoju djece, starija sestra Bogdane Ražnatović odlučila je prvo pokušati razviti vlastiti biznis od kojeg bi mogla ostvariti dobre prihode jer u neposrednoj blizini nema sličnih objekata kao što je njen. Egzotični lokal u dobrom okruženju koji služi izvrsnu hranu nedavno je otvorio svoja vrata, pa Nataša Rodić sada ima dovoljno vremena da objezbjedi planove za daljnu budućnost, a svakako bi trebala razmišljati i svom budućem supružniku.

Preporučujemo