Sigurni smo da ste do sada već čuli za najpopularniju srpskinju koja je svoju sreća pronašla pored bogatog arapskog biznismena, a radi se o Jeleni bin Drai koja danas živi život kao iz bajke sa bogatstvom koje se procjenjuje na vrtoglavo velike cifre novca. 

Jelena je jedna od rijetkih koja svoju životnu priču nikada nije željela skrivati od javnosti, tokom braka sa svojim suprugom Seadom bin Draijem dobila je četvero djece, a sama vodi više od šest izuzetno uspješnih biznisa. Kako je i sama kazala, danas živi u luksuzu i glamuru, ali njeno djetinjstvo nije bilo takvo.

Nakon što se na našim prostorima pročulo o njenoj udaji, lokalni mediji su istražili i saznali da je Jelena rođena u selu Žabalj u blizini Novog Sada, a proslavila se pobjedom na natjecaju za Miss Jugoslavije 1998. godine, osim toga, na istom izboru zadobila je i titulu Miss fotogeničnosti, što znači da je jedina koja je osvojila obje ove nagrade na istom izboru ljepote.

Bivša misica je nešto kasnije izjavila da je samo njen otac sudjelovao u proslavi povodom njenih postignuća jer ostatak obitelji nije mogao pratiti njena putovanja i nisu imali dovoljno sredstava da kupe ulaznice za brata, sestru ili majku koji su su nestrpljivo čekali njene rezultate. Nakon ovog uspjeha, Jelena je postala traženi “photobook” model te je 2001. godine otputovala u Dubai, gdje je upoznala Saeda Bin Draija s kojim se vjenčala 2008. godine.

Iako njen suprug ima toliko novca da u ostatku života više ne bi morao ništa raditi, Jelena ne provodi vrijeme kod kuće već vrijedno radi i kaže da joj idealna organizacija i vođenje poslova pomaže da ostane u određenom fokusu i nekada makne misli sa svojih problema. Njena najstarija kći Asja sada ima 13 godina i postala je neprocjenjiv saveznik svojoj majci tijekom svih ovih godina. Asja je također jedino žensko dijete i jako voli svoju braću i sestre Hilala, Hamdana i Rašida. Jelena, koja više nije toliko aktivna na društvenim mrežama, ipak je teško odoljela da ne objavi fotografije svoje djece, a svi su primijetili da je Asja već velika i da jako sliči svojoj majci, koja je svakako jako ponosna na nju.

Preporučujemo