Posljednjih nekoliko godina, na našem području pojavio se veliki broj starleta i novih ličnosti koje su do svoje popularnosti stigli na raznorazne načine. Ono o čemu su mnogi pričali jeste tema o odlasku mladih djevojaka iz naše regije u strane zemlje, gdje pokušavaju pronaći bogate muškarce koji će im udovoljavati i ispunjavati sve njihove želje. Shodno ovome, u posljednje vrijeme postala je popularna izjava Stefani Silveir, brazilske zvijezde Onlifens platforme, na kojoj redovno objavljuje novi sadržaj.

Stefani važi za izuzetno popularnu osobu koja na društvenim mrežama broji više od milion pratitelja, koje je zatim iskoristila i prebacila na drugu internet platformu, Onlifens. Sada redovno objavljuje novi video i fotografski sadržaj i pomoću toga zarađuje enormno velike cifre novca. Nedavno je odlučila održati i kratki intervju sa novinarima jednog stranog lista, a tom prilikom otkrila je da je svojevremeno imala susret sa šeikom kojeg nije željela imenovati.

Nadovezala se da djevojke iz čitavog svijeta dolaze u Dubaji kako bi pronašle muškarca svojih snova, međutim, ona je dobila ponudu da se druži sa šeikom za oko 456 hiljada eura, ali je tada bila zadovoljna svojim životom i uprkos velikoj cifri novca kazala je da se ne želi susresti sa njim. “Prvo sam mislila da je u pitanju neki trik ili lažni profil sa društvenih mreža, međutim, ispostavilo se da to nije bio slučaj i prijatelj mi je naknadno objasnio da su takve ponude u Dubaiju sasvim normalne.” – kazala je.

U nastavku otkriva da nije požalila zbog svoje odluke, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama i zbog toga je uspjela obezbjediti odlične mjesečne prihode koji joj mogu pokriti sve troškove. Pored toga, posljednjih par mjeseci veoma često putuje, dio novca je dala svojoj porodici, a drugi dio je investirala u nove projekte, te je sasvim očigledno da mlada Brazilka i više nego uživa u svom životu. Za sami kraj, upozorila je mlade djevojke da razmišljaju “van okvira”, ovakve ponude često mogu izgledati privlačne i mogu biti izdašne, ali iza njih se također nekada kriju stvari koje ne možemo niti zamisliti.

Preporučujemo