Prije sedam godina, Oksana Kobeletska, Ukrajinka, neočekivano se našla u situaciji da sama odgaja šestero djece. Svjetski mediji raspisali su se o njenoj priči kada ju je suprug napustio nedugo nakon što je rodila petorke. Unatoč zastrašujućem izazovu, Oksana je ostala predana pružanju najboljeg mogućeg odgoja svojoj djeci i nikada nije posustala u svojoj odlučnosti. 2015. godine Oksana je otkrila da je ponovno trudna, ali ovaj put s tadašnjim suprugom Sergejem. Već su imali jednu kćer i tada nisu namjeravali proširiti svoju obitelj.

Saznavši da Oksana čeka petorke, Sergej se u jednom trenutku uplašio i pobjegao. Uz nagovor roditelja, na kraju se vratio prije njenog poroda, međutim, nakon što su djeca nekoliko tjedana bila na promatranju u rodilištu, Sergej je ponovno pobjegao, ostavivši Oksanu. Igrom sreće, vlada je uskočila u potporu novopečenoj majci petero djece.

Osigurali su peterosobni stan i vozilo kako bi joj olakšali teret. Sergej se vratio pomoći Oksani u brizi za dojenčad sljedećih mjeseci, ali se Oksana nerado prisjeća teške rutine hranjenja i presvlačenja beba, jer svaki put kad bi završila s jednom, sljedeća bi već vapila za njenu pozornost. Stalni ciklus hranjenja i presvlačenja pokazao se previše za Sergeja, koji je na kraju po ko zna koji put ostavio Oksanu i njihovo šestero male djece.

Prepuštena sama sebi, Oksana je trebala nečiju pomoć i tada je njena majka priskočila  kako bi pomogla svojoj obitelji. Srećom, grupa volontera se naknadno javila da podrži ovu supermamu u brizi za svoju djecu. Sergejevo odbijanje plaćanja alimentacije bilo je dodatan razlog za brigu i njegov je izgovor bio da nikada nije ni želio toliko djece, te da je od stresa izgubio posao i svoju karijeru.

Nasuprot tome, Oksana je pokrenula blog i otvorila Instagram račun kako bi podjelila svoju priču sa drugim ljudima. Ubrzo je počela zarađivati ​​putem sponzoriranih objava i reklama na društvenim mrežama, a njena djeca i video snimci postali su viralni. Kako se navodi, ona danas živi u udobnom domu sa svojom djecom, a nedavno je pokrenut pravni postupak protiv njenog bivšeg supruga zbog njegovog navodnog neplaćanja alimentacije u razdoblju od sedam godina.

Preporučujemo