Vendi, poznata pop umjetnica, a danas spisateljica, oduvijek je bila tajanstvena prema svojim obožavateljima i uprkos zanosnom izgledu i popularnosti, ona cijeni svoju privatnost i članove svoje obitelji drži podalje od pogleda javnosti. Ona kaže da je to radi zaštite njihovih osobnih života i izbjegavanja medijskog pritiska, međutim, mnoge zanima identitet i izgled njenog supružnika kao i njene kćeri. 

Vesna je od 2001. godine u sretnom braku s Branimirom Banjcem. Branimir, bivši nogometaš OFK Beograda, nekoć je bio uspješan sportaš i zajedno imaju kćer Nikoletu. Za razliku od oca, Nikoleta ne voli biti u centru pažnje. S druge strane, Vendi rijetko govori o svojoj obitelji, ali je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila neke sočne detalje o svom odnosu sa suprugom i njihovoj bliskoj vezi.

“Potpuno smo različite osobnosti. Ne mislim da smo u svađi, nego jednostavno drugačije shvaćamo stvari. On nikad ne potiskuje ništa što mi je drago” – objasnila je Vendi, a potom je otkrila zašto je njena publika uskraćena za informacije o privatnim detaljima, naročito o njenoj kćeri i suprugu. “Više volim da takve stvari ostanu privatne. Čak mi ni moja kći nije tema razgovora i ne želim je dodatno eksponirati u javnosti. Primjera kao što sam ja je mnogo, a kao što znate i Čola svoju ženu drži podalje od očiju javnosti. Intimnost je veoma važna stvar i neke stvari nisu za javnost.” – rekla je Vendi tokom gostovanja u emisiji.

Unatoč tome što njen suprug ne želi da bude u centru pažnje, na društvenim mrežama osvanula je njegova fotografija, a izvori za medije tvrde da je nekada bio smatran jednim od najpoželjnijih sportaša svog vremena te da su on i njegova zanosna crna supruga savršen par. Očito je da je kćerka para naslijedila dobar izgled svojih roditelja, te se to pokazalo i na nedavnoj promociji Vendijevog romana “Misterij crne žene”, održanoj u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica. Njena prelijepa kći krasila je prvi red i skrenula pažnju svih prisutnih, odlučila je napraviti  izuzetak povodom javnih istupanja i došla je podržati svoju majku na ovome događanju. Nikoletin upečatljiv izgled neminovno je pobrao komplimente, a mnogi su primijetili da se ima čime pohvaliti.

Preporučujemo