U životu svakog bračnog para, kruna njihove ljubavi predstavlja dobijanje nasljednika ili nasljednice, međutim, stvari se nekada tokom poroda mogu iskomplikovati na neočekivani način i nažalost, on nerijetko prođe sa lošim ishodom, koji je svakako tragedija za mnoge bračne parove. U nastavku našeg današnjeg članka prenosimo vam slučaj Madelin Negau, žene koja je mislila da je trudna, a kada je počela osjećati jake bolove otišla je u bolnicu gdje su joj saopštili katastrofalne vijesti.

Kako se navodi, Madelin je stigla u bolnicu potpuno uzbuđena jer je mislila da je njen porod započeo, međutim, ljekari su proveli nekoliko pretraga i ostali su začuđeni kada su saznali da ona uopšte nije trudna, iako je imala stomak čija je veličina karakteristična trudnicama u devetom mjesecu trudnoće. Naknadno su proveli pretrage i glavni doktor Dorian Skladan, ostao je zaprepašten sa onim što je otkrio.

“Žena je svih ovih mjeseci mislila da je u drugom stanju i njen stomak je zaista izgledao kao da je u sedmom do devetom mjesecu trudnoće. Međutim, nakon pretraga koje smo izvršili otkrili smo da ona zapravo nije trudna, te da je za njen veliki stomak odgovoran veliki tum*r koji se već izvjesno vrijeme unazad razvijao.” – izjavio je doktor Skladan.

U nastavku otkriva da je žena hitno prebačena na operativni stol, operacija je trajala nekoliko sati i na svu sreću uspjeli su ukloniti maligne stanice. S obzirom da su je nakon toga podvrgli novim nalazima, pokazalo se da je sada sve u redu te se njen oporavak očekuje kroz nekoliko mjeseci. “Tokom svoje duge karijere, nikada nisam primjetio ovoliki tum*r ovih dimenzija na ovom mjestu. Ovo je zaista pravo čudo i mislim da je najveći sa kojim smo se sreli u protekla dva desetljeća.” – dodao je u svom obraćanju Skladan.

Preporučujemo