Željko Joksimović je neosporivo jedan od najpopularnijih srpskih pjevača, a svoju reputaciju uspješno njeguje i van granica Srbije. Na popularnom muzičkom takmičenju za pjesmu Eurovizije 2004. predstavljao je Srbiju i Crnu Goru sa sada već dobro poznatom pjesmom “Lane moje” i uspio se plasirati na drugo mjesto nakon Ruslane, ukrajinske natjecateljice, a ovo je ujedno bio prvi put da su mediji u regiji opsežno obuhvatili njegov uspjeh, te se zatim i mjesecima kasnije pisalo o njegovom nevjerovatnom nastupu.

Veliki dio javnosti i neke od najpopularnijih ličnosti često posjećuju luksuzna i egzotična mjesta za vrijeme trajanja godišnjih odmora, uživaju u suncu i morskom plavilu, pa tako ni Jovana i Željko nisu izuzeti od ovoga. Kako je već poznato, Željko je svojim uspjehom u estradnom svijetu zadobio veliku popularnost ali je ostvario i dobre novčane prihode, koji su omogućili njemu i njegovoj porodici da žive onako kako su oduvijek željeli.

Pjevač je prije nekoliko godina pokrenuo svoju televiziju, gdje njegova supruga sada učestvuje u organizaciji i emitovanju programa, a preuzela je i ulogu TV voditeljice. Kako su sada nastupili nešto topliji dani i kako su već započete teme o ljetovanjima, Joksimovići su također pokazali interes za neke egotične plaže i nešto luksuznije lokacije. Tokom prethodnih godina nisu izostajali sa objavljivanjem fotografija za vrijeme ljetnog perioda, a jedna zanimljivost je da su Joskimovići svojevremeno bili prvi koji su u tisku osvanuli na naslovnim stranama sa fotografijama gdje provode vrijeme na egzotičnim plažama.

U velikom broju fotografija na društvenim mrežama, na njihovim profilima se svakako ističu one sa ljetovanja, a u komentarima istih možemo pronaći pozitivna mišljenja njihovih obožavatelja, koja su se prvenstveno odnosila na besprijekornu liniju TV voditeljice, ali i Željka. Iako je rodila troje djece, svi su pohvalili njeno savršeno vitko tijelo i osmijeh joj je očigledno bio prisutan i vidljiv, što je očito da uživa u svakom trenutku odmora sa suprugom.

Preporučujemo