Didi Janković, nedavno proslavljena pjevačica srpske estrade, stekla je golemo bogatstvo tradicionalnim putem, naravno, brakom. Njen suprug Danijelo Rokvić poznati je informatičar i poslovni čovjek s kojim je u braku duže vrijeme i njemu se pripisuju zasluge da je zadovoljio sve Didne želje i prohtjeve.

Mlada pjevačica je u proteklih nekoliko mjeseci zaokupirala pažnju javnosti, a ono što je zanimljivo jeste da je Didi znatno mlađa od svog supružnika sa kojim je dobila troje djece tokom zajedničkog života. Didi je poznata po javnom izlaganju ekstravagantne odjeće i nakita, a tvrdi da njen suprug nema ništa protiv da svoju golemu zaradu rasipa na neozbiljne stvari. Suprug Danijel uživa u njenom pedantnom izgledu i često ju potiče da se počasti nekim skupcjenim nakitom iako ona navodno nekada zaista oklijeva u tome.

Ona je tokom svog obraćanja izjavila da cijeni svoju privatnost i svjesno se trudi zaštititi svoj osobni život od javnosti, međutim na društvenim mrežama uživa u pomicanju granica i ne dopušta da je smetaju negativni komentari o njenom intelektu ili navodnoj aroganciji. Tijekom jednog intervjua otkrila je da posjeduje i kulinarske vještine, ali njen gust poslovni raspored ostavlja malo prostora za kuhinjske eksperimente.

Povremeno, Didi svom suprugu s ljubavlju pripremi hranjiv obrok supe od povrća ili omleta sa dodatnim prilogom, iako je to očigledno veoma rijedak slučaj. Umjesto toga, Didi se oslanja na svoj tim žena kuharica za pripremu njihovih obroka, dok joj povremeno nije mrsko niti pomoći u tome. Pjevačica je živjeći u Americi teško uskladila razvoj svoje karijere, vođenje tvrtke i ispunjavanje obaveza koje ima kao majka, a kako bi se uhvatila u koštac s tim zahtjevima, zaposlila je navodno tim od stotinjak pomoćnika, te dodaje priznanje da zbog svojih velikih očekivanja često mora praviti njihove zamjene.

Preporučujemo