Legendarni pjevač sa naših prostora, koji je tokom svoje muzičke karijere objavljivao najveće hitove, Šaban Šaulić, podlegao je uslijed zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja je šokirala čitav region prije nešto više od tri godine. Podsjećamo, Šaban je imao zakazane nastupe u Njemačkoj a prilikom jednog putovanja, kada je u vozilu bio sa svojim prijateljima, sudario se u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao čovjek pod utjecajem alkohola.

Tužne vijesti veoma brzo su odjeknule širom zemalja bivše Jugoslavije, društvene mreže bile su preplavljene emotivnim i opraštajućim porukama, a njegove kolege, prijatelji i članovi porodice, ostali su šokirani njegovim iznenadnim odlaskom. Iza sebe je ostavio suprugu Gordanu, sina Mihajla i kćeri Sanelu i Ildu.

Njegova kćer Ilda je ujedno i najpopularnija našoj javnosti, to je zbog toga što se već za vrijeme Šabanovog života odlučila baviti muzikom i krenula je očevim stopama, tada je ostvarila veliki uspjeh i zatim se naglo povukla. Kako je izjavila u jednom od svojih intervjua, pronašla je ljubav svog života i odlučila se preseliti u Sjedinjene Američke Države.

Njena velika ljubav bio je Bojan Vučković, muškarac za kojeg se Ilda udala tokom 2016. godine, a veliko iznenađenje je nastupilo nešto kasnije jer je njihovo vjenčanje održano u tajnosti. Njeni postupci i odluka da se uda pred očima najbližih članova porodice svojevremeno je šokirala Šabana i već je kazao da mu je to teško palo u životu jer je planirao održati veliku svadbu za svoju mezimicu. Međutim, kako je pjevaču i njegovoj porodici bila najvažnija Ildina sreća, pomirili su se sa njenom odlukom i tek nedavno je objavljeno nekoliko fotografija sa njenog vjenčanja, a one su za veoma kratko vrijeme postale izuzetno popularne na društvenim mrežama.

Preporučujemo