Srpska TV zvijezda, Nataša Pavlović, omiljena je voditeljica poznata po svojoj manekenskoj karijeri na domaćoj i inostranoj sceni. Prije nego što se pridružila modnoj agenciji Selekt kao koreografkinja i sama je krasila mnoge modne piste, a Natašina stručnost i iskustvo učinili su je idealnom voditeljicom emisije “Praktična žena” koja se emitira na TV Prva od 2016. godine. Emisija donosi pažljivo odabrane savjete i živahne rasprave s fascinantnim gostima, a njen uspjeh programa svakako je nadmašio njena očekivanja.

Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam  kao biljka - Azra Magazin

Tijekom svog prikazivanja, Natašin show ugostio je brojne javne osobe, a među njima i Mirka Vasiljevića, koja se pojavila u posljednjim epizodama. Poznata glumica s naših prostora iskoristila je priliku da otkrije detalje o svojoj prehrani, istaknuvši značajne pomake koje je napravila tijekom godina. Kao majka četvero djece, pažljivo je govorila o toj temi. U ranim dvadesetim godinama, glumica koja se proslavila ulogom u “Mi nismo anđeli 2” trenirala je folklor koji joj je pomogao da s lakoćom održava manekensku figuru.

U to vrijeme, unatoč rigoroznom radnom rasporedu, Mirka nije morala brinuti o kalorijama jer je uspijevala izbjegavati nezdrave grickalice i održavati zdravu težinu. Mirka Vasiljević je nakon rođenja prvog djeteta promijenila svoje prehrambene navike pa se odlučila za prehranu koja uključuje ribu, povrće, bijelo meso i esencijalne ugljikohidrate. Kako su kasniji nasljednici stigli, zdrava hrana postala je kamen temeljac njenih planova obroka.

Recept Mirke Vasiljević za kolač s malinama || Hello Magazin!

Iako je Mirka žrtvovala nezdrave navike za opće dobro, ipak si dopušta uživanje prije blagdana i otkriva da joj je najdraži desert od malina koji također i njena obitelj obožava. Tokom gostovanja u “Praktičnoj ženi” ispričala je kako se njezin emotivni partner Vujadin ne može zasititi toga te da to planira napraviti za nadolazeće praznike. Za pripremu ovog jela pripremite sljedeće sastojke: 200 ml mlijeka, dva paketa keksa, 125 grama šećera u prahu, vrećicu vanilin šećera, tri čaše kiselog vrhnja, 500 grama malina i 300 grama šlaga.

Kako je u nastavku objasnila, za ove slatke i jednostavne kolače, zagrijte mlijeko na laganoj vatri i umočite jedan po jedan keks, pazeći da ne bude prezasićen i da se upije i nadjev. Napola omekšale kolačiće slažite u pleh, najbolje u kalup ako ga imate, zatim ručno, bez miksera, sjediniti vrhnje, šećer u prahu i vanilin šećer, kratko miksajući prije nego što smjesu podijelite na dva dijela. Prvu polovicu ravnomjerno rasporedite preko biskvita, a zatim sloj od 250 g malina. Ponovite postupak još jednom, a zatim tortu prelijte prethodno umućenim šlagom, koristeći vodu ili mlijeko. Na kraju tortu ukrasite voćem, čokoladom ili plazmom po želji. Cijeli proces traje samo 10 minuta, a okus je izvrstan.

Preporučujemo