Poznata holivudska glumica Jennifer Garner vodi prilično izolovan život od očiju javnosti i medija, ali kada se odluči pojaviti, onda to učini sa stilom. Ova 50-godišnjakinja provela je nekoliko intenzivnih dana u New Yorku, promovirajući svoj najnoviji projekt “The Last Thing He Told Me”. Višestruko je gostovala u nekoliko emisija i najavljivala je svoj projkat već dugo vremena, a tokom jučerašnje promocije možemo reći da se razmetala s pet različitih otmjenih modnih kombinacija.

Dženifer u poslovnoj, a ipak nežnoj kombinaciji

S obzirom na svoj izgled, glumica je česta tema na društvenim mrežama, a tokom jučerašnjeg dana je zaplijenila pažnju jer se pojavila u pet različitih modnih kombinacija. U početku je Jennifer nosila poslovno ležernu, ali ženstvenu odjeću, ružičastu kožnu pencil suknju i modernu bijelu košulju, dok se svakako isticao i njen bež kaput.

Ne samo da je glumica ovom prilikom otkrila svježu urađenu frizuru, već je i kasnije pokazala otmjeno bijelo odijelo koje je ukrasila kombinacijom jedinstvenim parom bordo cipela i sivo-ružičastom bluzom. Kako bi upotpunila svoj outfit, Garner se odlučila za otmjeni nakit, viseće naušnice koje su savršeno istaknule njenu prirodnu ljepotu. Vrijedi spomenuti da je profinjen odabir odjeće dodatno istaknuo njenu eleganciju.

Nedavno je poznata holivudska glumica također viđena kako se prepušta uživanju na plaži u Los Angelesu. Garner je odjenula kupaći kostim otkrivajući njenu vitku i divljenja vrijednu formu, koja se upadljivo isticala u prvi plan. Iako je glumica možda imala vidljiv celulit, to je beznačajna stvar kada se uzme u obzir njena prirodna ljepota za razliku od drugih slavnih osoba koje su odlučile otići pod nož. Ipak, ono što privlači pozornost javnosti su njena dva prijašnja braka s glumcima Scottom Foleyem i Benom Affleckom. Unatoč tome što je majka troje djece i stari, holivudska zvijezda i dalje privlači poglede, naročito kada je obožavatelji vide kako se opušta na plažama Los Angelesa.

Preporučujemo