Viktor Savić, popularni srpski glumac koji do sada imao mnogo pozorišnih i filmskih uloga, također je i poznato televizijsko lice, a proslavio se kultnim ulogama u naslovima kao što su “Košarkaši”, “Šišanje” i “Montevideo, Bog te video!”. Rođen 14. septembra 1983. godine u Beogradu, Viktor je svoje mladalačke godine proveo na Banovom brdu, a svoje školovanje je nastavio Gimnaziji na Dedinju.

Tokom 2002. godine pridružio se Beogradskoj Akademiji dramskih umjetnosti i tada je započeo glumačku karijeru koja je veoma brzo napredovala, što je dovelo do njegove popularnosti i novih ponuda za učestvovanje u istaknutim projektima. Na prijemnom ispitu besprijekorno je odglumio zadate uloge i od 2006. imao je privilegiju učiti od iskusnih mentorica kao što su to Bolka Tomović, Jana Ilić i Katarina Marković.

Srpski glumac je također poznat po statusu jednog od najpoželjnijih neženja u javnosti i uprkos njegovoj popularnosti, o njegovom ljubavnom životu nemamo mnogo informacija jer je Viktor po ovom pitanju poprilično tajnovit. Ono što je poznato jeste da je svojevremeno u prošlosti hodao s Teodorom Miljković, a mnogi su nagađali da će njihova veza otići na veći stepen te se dugo vremena očekivala vijest o njihovom vjenčanju.

Međutim, njihova veza je naglo prekinuta, a kako smo kasnije mogli pročitati brojne članke, Teodora se udala za stomatologa Đorđa Radlovačkog i par je prošle godine viđen tokom odmora na luksuznoj tropskoj lokaciji, gdje je Đorđe postavio najbitnije pitanje u životu jedne djevojke. Iako je vijest o njenoj udaji okupirala naše medije, Teodora je tek nedavno otkrila zabilježene fotografije sa njihovog vjenčanja.

Teodora je na svom vjenčanju nosila dvije haljine, jednu raskošnu u skladu sa događajem, a drugu nešto jednostavniju bijelu haljinu. Očaravajuća atmosfera u kojoj je par proslavio svoje spajanje bila je naglašena pažljivim odabirom cvjetnog aranžmana i drugih detalja koji su oduševili njihove zvanice. Teodorin osmijeh nije splasnuo cijelu noć, dok se njena ceremonija odvijala baš onako kako je oduvijek zamišljala.

Preporučujemo