U nastavku našeg današnjeg teksta osvrnut ćemo se na na istaknute javne osobe, koje su najčešće dio nekog televizijskoj programa. Uz bezbroj voditeljica koje se bore za pozornost na društvenim mrežama, izdvajamo skromnu i kvalitetnu voditeljicu Natašu Pavlović. Njen program, “Praktična žena”, postao je omiljeno mjesto na koje dolaze mnoge javne ličnosti, a mnogobrojni gledatelji uživaju u svakoj emitovanoj epizodi. 

Uprkos tome što je u javnosti njen privatni život i dalje je obavijen velom tajne, u nadolazećem segmentu pobliže ćemo se pozabaviti njenim neuspjelim ljubavnim vezama. Uobičajeno je da mlade osobe koje se istinski zaljube odmah požele i vjenčati se, te zasnovati obitelj, ali nažalost, njoj to nije bilo suđeno. Naprotiv, Nataša Pavlović, poznata voditeljica emisije Praktična žena, pravu je sreću pronašla u braku s producentom Predragom Pavlovićem, vezi o kojoj je više puta otvoreno slovila kao o ljubavi svog života.

Tijekom jednog intervjua naglasila je da je međusobno razumijevanje ono što brak čini uspješnim te se zadubila u pozadinsku priču svog supružnika. Vjeruje da parovi često žure u brak s iluzijom da će ljubav trajati beskrajno dugo. Međutim, ključno je da su obje osobe proživjele razna iskustva prije nego što su se vjenčale i donijele odluku za sudbonosno “da”.

“Svi smo bili divlji u mladosti, ali imperativ je živjeti punim plućima dok si mlad. Inače će te prošlost sustići kasnije u životu kada budeš zreliji” – izjavila je TV voditeljica svojevremeno. Nadalje je otkrila da se, kada je započela emotivnu vezu sa sadašnjim suprugom, raspitivala o njegovoj prošlosti i morala je biti sigurna da je to muškarac sa kojim želi provesti ostatak života. Nataša je ispričala kako joj se partner povjeravao o svojim prethodnim vezama, a ona nije imala razloga za ljubomoru i zapravo, bila je zahvalna na njegovoj transparentnosti.

S njegovim prošlim iskustvima iza sebe, nadala se da sada može pronaći mir i zadovoljstvo u ostatku zajednočkog života, vjerovala je da je on, kao i ona sama, odlučan u pogledu svojih želja i onoga što ne želi.  “Otkrila sam svoju cijelu njegovu pozadinsku priču, osim činjenice da nije bila tako burna kao njegova. Iz prijateljstava sam naučila da se rađaju veliek ljubavi, ali treba biti oprezan. S trideset godina čovjek je u puno više slučaja zreo, ali prije toga je druga priča. Nije nemoguće pronaći životnog partnera, ali to je igra slučaja i sudbine. Zahvaljujem se svakom danu što nisam žurila ni sa čim i što se strpljenje isplatilo” – otkrila je Nataša za sami kraj svog obraćanja.

Preporučujemo