S obzirom da su društvene mreže danas postale neizostavni dio naše svakodnevnice te da su glavna tema medija javne ličnosti, imamo priliku da zavirimo u domove najpopularnijih osoba sa naših prostora, a neke od njih su i bračni par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović.

Ovo dvoje glumaca su ujedno i jedna od najzastupljenijih tema u našim medijima, a kako je poznato, u srećnom braku su već više od petnaest godina i tokom zajedničkog života dobili su dvije kćeri Veru i Milu, koje su danas već djevojke u tinejdžerskom dobu. Iako se glumački par trudi sakriti svoj privatni život od očiju javnosti i medija, takvo nešto je zaista veoma teško i prema novinarskim naslovima možemo vidjeti da se konstantno provlači tema o nesuglasicama u njihovom braku, najčešće zbog objava Slobode na društvenim mrežama.

Međutim, kako možemo vidjeti glumački par je još uvijek zajedno i s obzirom da ne žele obraćati pažnju na takve medijske naslove, veoma je teško procjeniti kakav je njihov odnos zapravo. Ako se osvrnemo na prošlost, možemo primjetiti da nijedno od njih do sada nije imalo ljubavnih afera niti većih skandala zbog kojih bi se nalazili na naslovnim stranama, oboje su svoju slavu tekli isključivo na marljivom i predanom radu, te su u svojoj profesiji izuzetno cjenjeni i poštovani, što od strane javnosti, tako i od svojih kolega.

Iako nismo sigurni da li par ima nekih većih planova za budućnost i koje su njihove buduće uloge, ono što možemo primjetiti jeste da je Sloboda na svojim društvenim mrežama u proteklom periodu objavila mnogo novih fotografija, na kojima se svakako ističu citati iz njenih omiljenih knjiga ali i djelići atmosfere iz njihovog porodičnog doma.

Nedavno je objavila i video snimak na kojem možemo zaviriti u unutrašnjost njihovog doma, a mnogima je za oči odmah zapao veliki klavir na kojem njihove nasljednice pokušavaju osvirati neke note. Također, veliki zid je izgrađen od stakla što je poprilično neobično i upravo iz tog razloga je njihov dom toliko osvjetljen i dobija neki poseban šarm koji je oduševio njihove pratitelje.

Preporučujemo