Popularna sportašica i odlikovana odbojkašica, Maja Ognjenović, već dugi niz godina uživa u braku sa Danilom Ikodinovićem, a njihov sklad i čvrsti odnosi koje su izgradili su veoma česta tema na društvenim mrežama. Oboje uživaju u velikoj popularnosti i tokom svih ovih godina su naučili pružati jedno drugome veliku podršku sa nepobitnim povjerenjem, čemu svjedoči i neka od posljednjih objava Ikodinovića.

Bračni par je veoma aktivan na društvenim mrežama i do sada su sakupili poprilično velike brojke pratitelja, koje redovno uveseljavaju sa svojim novim objavama. Na Majim profilima se uglavnom nalaze fotografije koje su vezane za njene uspjehe i kako je poznato, ona je do sada ostvarila zaista nevjerovatne rezultate i zajedno sa svojom sportskom kolegicom Tijanom Bošković pokušava ostati u utrci za olimpijsko zlato.

Prelijepe sportašice se ovoga puta nadaju da će opravdati očekivanja i postati evropske šampionke, a vijest o tome da se njihov klub plasirao u samo finale oduševio je njihove mnogobrojne fanove. Za one koji nisu upućeni u uspjehe mladih sportašica, Tijana Bošković i Maja Ognjenović već neko vrijeme nastupaju za turski klub pod nazivom Ezačibaš, koji je ovoga puta pod okriljem srpskog dvojca uspio da se plasira i u samo finale nakon 8 godina.

“Najbolja tehničarka na svijetu i najbolja igračica. Eczacibasi su u finalu Lige šampiona” – objavio je Danilo Ikadinović na svom Twitter nalogu, a njegova objava naišla je na oduševljenje mnogobrojnih pratitelja koji su zatim istu fotografiju podjelili i na ostale društvene mreže. Kao što smo do sada već mogli vidjeti, njen je suprug je zaista njen najvjerniji i najveći fan, a to je do sada dokazao nebrojeno mnogo puta i kroz svoje društvene mreže.

Preporučujemo