Jedan od najpopularnijih fudbalera na svijetu često se nalazi na naslovnim stranama stranih magazina ali i domaćih medija. Zbog svog oštrog karaktera i neosporivog nogometnog talenta, Zlatan Ibrahimović je smješten na sami vrh ljestvice i smatra se jednim od najuspješnijih fudbalera u današnjici. S obzirom na sve navedeno, nije nikakvo iznenađenje zbog čega se oko njega podiže tolika medijska bura, a veliku pažnju zadobija i njegova supruga Helena Seger, koja je česta tema na društvenim mrežama.

Helena se svojim modnim izborom i odjevnim kombinacijama svakako ističe na fotografijama popularnog fudbalera, ali ona nije uobičajna “žena fudbalera” koja je željna medijske pažnje, čak naprotiv, oduvijek je težila ka tome da se pretjerano ne eksponira u javnosti, zbog čega smo je veoma rijetko mogli vidjeti u društvu njenog supruga, barem da su mediji to zabilježili.

Kako je poznato, Seger je godinama radila kao manekenka i vjerovali ili ne, ona je sada zakoračila u šestu deceniju života i još uvijek se može pohvaliti sa dobrim izgledom i vitkom linijom, čemu svjedoče i najnovije fotografije koje se nastale na ulicama Milana. Njihova porodica tamo boravi prvenstveno zbog profesionalne karijere Ibrahimovića koji se na našim prostorima smatra fudbalskim asom.

Helena se pretjerano ne trudi fascinirati javnost i kada imamo priliku da je vidimo, što je prava rijetkost, tada je u opuštenom stanju i uglavnom nosi duksericu ukombinovanu sa patikama i helankama u istoj boji. Tako je bilo i ovoga puta, Helena je izašla kako bi prošetala svoga psa a lokalni mediji su se uspjeli snimiti i zabilježiti nekoliko kadrova koji su zatim odmah objavljeni na društvenim mrežama. Njen opušten izgled i ponašanje u javnosti oduševili su mnogobrojne pratitelje, a da li je za njen dobar izgled zaslužan neki poseban tretman ishrane ili je pak s druge strane u pitanju naporan trening, nismo sigurni, ali je očigledno da joj na njenom izgledu mogu pozavidjeti i puno mlađe žene.

Preporučujemo