Nataša Bekvalac je jedna od najuspješnijih pjevačica sa naših prostora, pored toga što je do sada izbacila veliki broj pjesama koje su postale pravi hitovi, Nataša je sa svojim ljubavnim životom uvijek intrigirala širu javnost. Kako je poznato, pjevačica iza sebe ima tri razvoda, a prije nešto više od pet godina, objavljene su šokantne vijesti o tome da je imala nesuglasice sa suprugom Lukom Lazukićem, koji joj je nanio lakšte tjelesne povrede.

Dom Nataše Bekvalac proteklih je dana obasjan osmijesima, a pjevačica je obilježila 5. rođendan mlađe kćeri, a 16. rođendan starijeg nasljednika. Za posljednju prigodu, Nataša je svojoj kćeri poklonila putovanje u romantični grad ljubavi, gdje su uživale u svakom trenutku. Osvrćući se na prošlost, prošlo je pet godina otkako je “barbika” iz Novog Sada preživjela obiteljsko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića, nedugo nakon rođenja njihovih djevojčica. Od tog traumatičnog iskustva, Nataša nerado pušta bilo kojeg muškarca da joj se približi na emotivnoj razini, a o tome je iskreno progovorila za medije.

Prema vlastitim riječima, njeguje samo žensku komunu u kojoj vladaju njene nasljednice, a pomisao da muškarac poremeti njihovu radost je nezamisliva. Jedini izuzetak od ovog pravila je nećak Nataše Bekvalac koji je uvijek dočekan raširenih ruku. Poznata je veza Kristine i Nataše koje su u prošlosti imale dug zajednički život. Baš kao prave sestre, njih dvije su oduvijek bile tu jedna za drugu i u najtežim trenucima Kristina je Nataši bila rame za plakanje, zbog čega su izgradile tako čvrste odnose.

Sestrić Nataše Bekvalac

Jedini muškarac u njihovoj obitelji, Noa Martinović, uskoro će napuniti šest godina i svi ga obožavaju. Posebnu vezu povezuje s tetom Naki, kako je od milja Noa zove. Nataša je nedavno objavila novu fotogafiju uz duhovit komentar o nevjerojatnoj sličnosti između Noe i nje dok je bila još mala djevojčica. “Samo da vam predstavim svog sina Nou.” – napisala je Nataša u opisu fotografije. Njena sestra Kristina se zasigurno nije naljutila, kako su mnogi napisali da hoće, jer smo sigurni da ona iste emocije osjeća i prema Natašinoj kćerci Katji i Hani.

Sestrić Nataše Bekvalac

Preporučujemo