Jedan od najvećih estradnih umjetnika, Zdravo Čolić, već decenijama unazad živi u skladnom braku sa svojom suprugom Aleksandrom, koja je do prije nekoliko godina bila potpuna misterija za javnost. Iako su postojale određene informacije, društvene mreže nisu bile toliko razvijene da bi mogli više zavriti u njihove živote, međutim to se promjenilo.

Zdravko Čolić i Aleksandra su tokom svog zajedničkog života dobili dvije prelijepe kćerke koje su sada već odrasle djevojke, koje uživaju u velikoj popularnosti na društvenim mrežama. S obzirom da se u današnjem vremenu svaki trenutak fotografiše, njihove kćeri Lara i Una, ponekad obraduju javnost sa nekom divnom porodičnom fotografijom, iako je na njihovim profilima pretežno zastupljen modni sadržaj.

S obzirom da je javnost pokazala veliko interesovanje o životu Čoline supruge Aleksandre, pjevač je pred medijima svojevremeno odlučio otkriti više informacija i tada je razgovarao o njenoj profesiji, prvom ljubavnom sastanku, poljupcu a zatim i neizmjernoj podršci koju mu već godinama unazad pruža. “Naše vjenčanje održano je za Prvi maj, to je ispalo sasvim spontano i naši prijatelji su mislili da se šalimo, jer smo pošli na uranak. Međutim, Aleksandra i ja smo prije tog dugo vremena bili u vezi, pokazali smo poštovanje jedno drugome i imali smo istinsko prijateljstvo, više se nije imalo šta čekati, bilo je ili dža ili bu.” – kazao je Zdravko.

Supruga Zdravka Čolića

Njegova supruga Aleksandra zaposlena je kao profesorica geografije u jednoj školi, iako je Čola važio za velikog zavodnika kojem su se djevojke svakodnevno nabacivale, Aleksandra je sasvim spontano ušla u njegov život i osvojila srce estradnog umjetnika. Ona je izuzetno opuštena osoba i nije jedna od onih koji se vole eskponirati pred medijima, zbog toga je prava rijetkost da je vidimo u javnosti, a posljednji put imali smo priliku na koncertu koji se održavao u Budvi prethodnog ljeta.

Zdravko Čolić žena, Aleksandra Čolić

Preporučujemo