Suzana Mančić je u vrijeme svog vrhunca vladala kao eminentna televizijska voditeljica u bivšoj Jugoslaviji. Njen angažman kao “Loto djevojke”, gdje je izvlačila sedmične srećne brojeve za igre na sreću na državnoj televiziji, zaradio joj je trajni nadimak. Dok ju je cijela nacija pomno pratila, Suzana je iz emisije u emisiju postajala sve popularnija, a za veoma kratko vrijeme postala je i miljenica javnosti.

Suzana je kroz svoju blistavu karijeru pokazala svoju svestranost kao vrsna zabavljačica. Osim uspješnog angažmana kao voditeljica, pokazala je svoje vokalno umijeće snimivši nekoliko albuma, a također je krasila filmsko platno svojim glumačkim vještinama, mada, kako i sama ističe, u glumi se i nije toliko pronašla zbog čega je ujedno i odlučila da zanemari buduće ponude. Iako se bliži osmom desetljeću života, mnogi se još uvijek dive njenoj zapanjujućoj ljepoti.

Privatni život nekada najpopularnije TV voditeljice oduvijek je intrigirao našu javnost, a kako je poznato, Suzana je u braku s bogatim grčkim biznismenom i vrijeme provodi između Atene i Beograda. Iako joj je draži Beograd, vrijeme provodi i u Ateni, iako zbog pretrpanog rasporeda i čestih putovanja ne voli biti sama u suprugovoj vili. Navodi da se osjeća nelagodno ostajati sama u velikoj kući, dok s druge strane u Beogradu uvijek ima prijateljicu s kojom će otići na popodnevnu kafu ili u neku drugu vrstu izleta.

TV voditeljica također ima  dva propala braka iza sebe, ima i dvije kćeri iz prvog braka, a prije osam godina njena kćer Teodora dospjela je na naslovnice jer se u Las Vegasu udala za mnogo starijeg austrijskog biznismena po imenu Frank. Na iznenađenje mnogih, Suzana se nije pojavila na njihovom vjenčanju, a kasnije je priznala da nije sigurna da li uopšte žali zbog te odluke.

Ceremonija koja se održala u Las Vegasu bila je klasična predstava koju smo do sada mnogo puta mogli vidjeti, mladoženja je nosio crveni šljokičasti sako koji je bio u ruhu Elvisa Presleya, dok je Teodora nosila tradicionalnu bijelu vjenčanicu. Njihov brak je veoma kratko trajao, a nakon tri godine Teodora se odlučila na razvod, mada nikada nije željela objasniti konkretne razloge za to, sve što je imala za reći jeste da njihove veza jednostavno više nije funkicosnisala, te da su dugo vremena odugovlačili sa konačnkom odlukom.

Preporučujemo