Uprkos svojoj mladosti, glumica Mirka Vasiljević postigla je značajan uspjeh u glumačkom svijetu te iza sebe ima brojne impresivne uloge. Sve je to uspjela postići u ranoj životnoj dobi, a danas ima obitelj, četvero djece i uživa u svakom provedenom trenutku sa njima.

Izgled, stil, šminka i frizura Mirke Vasiljević, kao i cjelokupni izgled, stvari su kojima se lijepa glumica ponosi, a njen izgled oblačenja je česta tema na društvenim mrežama. Međutim, ono što su mnogi njeni obožavatelji primjetili jeste to da Mirka nikada sa svojom frizurom nije željela pretjerano eksperimentisati te je u nekoliko navrata kazala:

“Što se tiče kose, ja sam poprilična kukavica, od prvog razreda nosim istu frizuru, jedina razlika je u boji. Povremeno posjetim salon s određenim dizajnom na umu, ali u zadnji tren se predomislim. Kao rezultat toga, tražim da mi skrate vrhove za samo nekoliko centimetara. Svaki mjesec idem kod frizera na tretmane, osim toga, kod kuće sam isprobala sve priznate recepte, pa tako i maske na bazi jaja i kokosovog ulja” – ispričala je Mirka jednom prilikom.

Upravo zbog toga što je njen stav prema frizuri opšte poznat među njenim pratiteljima, mnogi su ostali iznenađeni sa novim fotografijama koje su osvanule na njenim društvenim mrežama. Putem svog instagrama objavila je nekoliko fotki koje je prikazuju u nešto drugačijem izdanju za razliku od onoga na koji smo već navikli. Kao što možemo vidjeti, Mirka je odlučila konačno promjeniti svoju frizuru te je izbacila nekoliko svjetlijih pramenova, koji joj po rječima pratitelja, odlično stoje. S jedne strane zadržala je svoj klasičan i prepoznatljiv izgled no s druge je veliku pozornost izazvala njena potpuno ravna kosa.

Mnogi smatraju da i frizura i nova boja jednako dobro pristaju izgledu Mirke Vasiljević, te ne čudi da su komplimenti na račun njenog izgleda ovog puta bili neizbježni, no većina smatra da je sigurno imala velikih poteškoća s peglanjem kose, pogotovo jer je prijašnji promjene su prvenstveno bile bojanje i skraćivanje vrhova.

Preporučujemo