Mnogi bivši rijaliti učesnici su nakon svog takmičenja odlučili da započnu nove živote, međutim, rijetko kome je to zaista pošlo za rukom i mnogi od njih su se iz godine u godinu pojavljivali u nekim novim projektima sličnog TV formata. Jedan od najpopularnijih, koji je tokom prethodne godine često završavao na naslovnim stranama domaćih medija jeste Dejan Dragojević, bivši natjecatelj rijaliti šou programa Zadruga.

Dejan Drgajović i njegova devojka

 

Dejan je pobjednik prethodne sezone najpopularnijeg rijaliti šou programa, a pažnju javnosti zadobio je kada je njegova bivša supruga počela ulaziti u nove afere i to pred njegovim očima. Dejan je tada proživljavao jedan od najtežih perioda u životu i zbog toga je često imao žute minute kada bi naprosto izgubio razum.

Nakon izvjesnog vremena započeo je vezu sa Aleksandrom Nikolić, međutim, iste scene proživio je ponovo i ona ga je ubrzo prevarila sa drugim učesnikom. Nakon što je uzeo glavnu nagradu i dobio titulu pobjednika, Dejan je svoju sreću pronašao pokraj nove djevojke Jovane, koja je potpuna suprutnost njegovim bivšim partnerkama.

Dragojević je tek nedavno na svojim društvenim mrežama saopštio divne vijesti o tome da je u njegov život ušla nova djevojka, sa kojom je sada već tri mjeseca u vezi. “3 meseca. A onda dođe dan kad sve počne da ima smisla. Očigledno mora tako da kad se najmanje nadaš najviše si srećan.. .Najlepše je kad znaš da te neko iskreno voli” – napisao je u svojoj objavi.

Kako je zatim otkrio, Jovana ima 23 godine, zaposlena je kao frizerka u jednom salonu, a njihovo upoznavanje desilo se potpuno spontano. Za sami kraj dodaje da Jovana nikada nije pratila rijaliti programe, “kliknuli” su na prvu i Dejan ima osjećaj kao da se poznaju već nekoliok godina, sve je opušteno i spontano, te dodaje da bi uskoro mogao i da se ženi. Iako nismo sigurni da li je Dejan bio ozbiljan u vezi ženidbe, neminovno je da je konačno srećan sa svojom novom partnerkom.

Dejan Dragojević i njegova devojka

Preporučujemo