Mnogi govore kako ljubav ne poznaje granice, a dokaz za to je i primjer Tanmile Mimi Simović iz Indije, koja nije ni slutila da će jednoga dana posjetiti Srbiju a zatim osnovati novi život u njoj. Međutim, to se dogodilo kada je prije 10 godina srela Slobodana iz Prijepolja i uprkos velikim kulturološkim i jezičkim razlikama, sve je uspjela nadvladati njihova ljubav.

“Zaljubila sam se u svog supruga na prvi pogled i rešila da ostanem u Srbiji. Odmah sam shvatila da se nalazim u sredini gde su ljudi dobri, tačnije u čitavoj Srbiji. Prvo što sam naučila kada sam stigla u Prijepolje jeste da spremam pite, za koje mi je svekrva kroz šalu rekla da ne mogu da se udam ako to ne znam, pa sam se ja potrudila” – izjavila je Mimi svojevremeno, na početku svog obraćanja.

Nesvakidašnji par je veoma brzo prevazišao mnoge prepreke u bračnoj zajednici i tokom zajedničkog života dobili su dvoje preslatke djece, Vasila i Rosu. Prijepoljsku snahu su svi u selu veoma brzo prihvatili a nakon određenog vremena Mimi je odlučila otvoriti salon za masažu i holističku njegu, te je njeno poslovanje bilo izuzetno uspješno.

Osim novih članova porodice i saradnika koje je veoma brzo pronašla, veliku podršku pružili su joj i njene komšije koje su svojevremeno kazale da je u početku bilo veoma čudno vidjeti Mimi u komšiliku, međutim, ubrzo su se navikli i vidjeli koliko je ona zapravo dobra i neiskvarena osoba. “Stekla sam bogato iskustvo u Indiji, tačnije u Mombajiju radeći i trenirajući po šest meseci sa stručnjacima i američkim doktorima tehnike fizioterapije kao i tretmane lica.

To iskustvo prenela sam u Katar, radeći deset godina, međutim ljubav je umešala prste i put me je naveo u Prijepolje. Kada su mi deca odrasla odlučila sam da pokrenem biznis i to je zaista dobro zaživelo i ko jednom dođe kasnije postaje stalan gost salona” – kazala je Mimi u nastavku. Iako nije naročito aktivna na društvenim mrežama, prošle godine su objavljene vijesti da je ona izabrana za najomiljeniju prijepoljsku snahu, a proglašenje se odvijalo na ljetnoj proslavi koju je organizovala njena zajednica.

Preporučujemo