Mlada i perspektivna pjevačica, Cecina nasljednica, već godinu dana uživa u ljubavi sa poznatim srpskim nogometašom Nemanjom Gudelj, s kojim uprkos brojnim natpisima regionalnih medija uspjeva odoljeti svim izazovima, pa čak i porodičnim sukobima o kojima smo u proteklom periodu mogli pročitati mnogo članaka.

Otkako je prije nešto više od godinu dana u javnost izašla vijest o njihovoj vezi, koja je postala tema na dnevnoj bazi svih portala u regiji, svaki njihov korak se počeo pratiti pomno. Budući da nisu vidljivi u javnosti jer većinu vremena provode u Španjolskoj, gdje Tasin dečko ima profesionalnu karijeru, jedan od uvida u njihovu svakodnevicu je svakako preko društvenih mreža jer je par izuzetno aktivan na njima.

Činjenica da svoju vezu nisu javno objavljivali bila je jedan od uzroka čestih spekulacija o njihovom prekidu. Kako smo mogli vidjeti, Anastasija trenutno boravi u Sevilji, počela je učiti jezik i kako izgleda, tamo namjerava započeti zajednički život sa svojim dečkom. Iako se njihova veza suočila sa mnogim preprekama, između ostaloga i sa porodičnim nesuglasicama, njihove fotografije pokazuju da je njihov odnos svakoga dana sve bolji.

Ovih dana posebnu pažnju zaokupirala je fotografija koju je Anastasija objavila na svom Instagram nalogu, a tom prilikom je pokazala samo dio luksuza u kojem uživa sa svojim partnerom. Njihova rezidencija nalazi se u jednom od najljepših kvartova, koji odišu mirom i zelenilom, a njihova vila posjeduje prostrano dvorište oko kojeg se proteže bijeli zid koji mladom paru pruža potpunu privanost. S obzirom da su njih dvoje već uveliko započeli zajednički život, u javnosti su se pojavila nova nagađanja o njihovom braku, koji očigledno svi sa nestrpljenjem očekuju, međutim par se još uvijek nije želio oglašavati na ovu temu.

Preporučujemo