Aleksandra Prijović i Filip Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, uživaju u svakom trenutku i harmoniji unutar njihove porodice, a da je to tako mogli smo primjetiti bezbroj puta što kroz njihove izjave, fotografije ili objave na društvenim mrežama. 

Uprkos tome što marljivo ispunjavaju svoje brojne obveze, jer kao što je poznato Aleksandra redovno održava svoje nastupe zbog kojih često izbiva iz kuće, Prija i njen svaki slobodan trenutak nastoje provesti sa svojim djetetom, sinom Aleksandrom čija je sreća i osmijeh uvijek u prvom planu. Danas je ujedno i njegov rođendan čime je napunio četiri godine, a baš kao što on brzo raste, tako raste i ljubav i ponos njegovih roditelja.

Srećni bračni par ne skriva svoju radost i uživaju u svakom trenutku sa svojim nasljednikom, što možemo vidjeti i po njihovim objavama na društvenim mrežama, gdje su u proteklom periodu veoma aktivni. Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila djelić atmosfere iz porodične kuće, te možemo vidjeti da su itekako uzbuđeni roditelji priredili pravu rođendansku proslavu kao iz bajke.

Slavlju zatvorenog tipa, koje se održalo u krugu najbližih članova porodice, Aleksandrovi roditelji potrudili su se da sve prođe kako je isplanirano. Prostor su ukrasili brojnim balonima i svuda su se nalazili njegovi omiljeni likovi iz crtića, a tu je i velika torta bez koje slavlje svakako ne bi moglo proći. Aleksandar je dobio niz poklona, a s obzirom da je bio veoma uzbuđen i nestrpljiv, sigurni smo da ih je do sada već otvorio. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su uz svog nasljednika ugasili četiri svjećice na torti, poželjeli najljepše želje svom sinu i sigurni smo da su u ovome danu uživali podjednako kao i mali Aleksandar.

 

Preporučujemo