U nastavku našeg današnjeg članka prenosimo vam jednu zanimljivu priču koja prati ženu iz Portorika, a ona je doslovno u jednom trenutku života prolazila kroz pravi pakao nakon što je saznala da u njenom uhu boravi životinja, koja je najvjerovatnije tu završila tokom noći kada je žena spavala. Nekada nismo ni svjesni stvari koje se mogu dogoditi za vrijeme sna, a zanimljivost povezana na ovu temu jeste da jedna osoba tokom svog života za vrijeme spavanja pojede najmanje četiri pauka.

Uši su svakako osjetljiv organ svake osobe i to iz jednostavnog razloga jer su otvorena, pa samim time i podložna mnogim infekcijama i upalama. Svako ko je do sada osjetio bol u ušima, svjestan je koliko su teške takve muke, a na društvenim mrežama su naročito popularni slučajevi gdje ljudi navode da su imali problema sa raznim insektima i drugim “neželjenim gostima” u ušima.

Video snimak koji vam prenosimo u nastavku članka, postao je za veoma kratko vrijeme viralan nakon što je jedna žena objavila šta joj je ušlo u uho, najvjerovatnije kako i sama ističe za vrijeme spavanja. Navodi da je prvo osjetila peckanje i svrbež a zatim je zamolila svoje prijatelje da pogledaju o čemu se radi, međutim pravi šok je nastao kada su ugledali malog raka.

Bila je toliko prestrašena da se nije mogla smiriti, a zatim je njen prijatelj uzeo pincetu i uspio izvaditi malu životinju. Kako su lokalni mediji izvjestili, žena se oporavila nakon dva dana a nelagoda u predjelu uha je nestala, nakon čega je nastavila sa svakodnevnim aktivnostima.

Preporučujemo