Bojan Karić je svojevremeno okupirao pažnju javnosti, on je nasljednik poznate i izuzetno bogate srpske porodice, a pored toga u centar medijskih dešavanja došao je kada je tokom 2005. godine stupio u brak sa Jelenom Karleušom.

Jelena i Bojan su tada postali glavna tema u Srbiji i kako su mnogi očekivali, njihov brak nije potrajao dugo i nakon svega nekoliko mjeseci uslijedio je razvod. Mediji su mjesecima pisali o njima i bili su prisutni razni novinski napisi, a isticalo se da je pjevačica tada imala ljubavnu aferu zbog čega je navodno Karić odlučio prekinuti njihov odnos.

Međutim, u javnost nikada nisu objavljeni konkretni dokazi za takve medijske navode i u Jeleninu odbranu tada je uskočila sestra Bojana Karića. “Sigurno se nije udala za njega zbog novca, već su se voljeli. Ima djevojaka koje se žele pridružiti našoj obitelji za novac, ali Jelena nije jedna od njih. S njom sam se jako dobro slagala, bila mi je jedna od najdražih snaha. Karleuša je privatno jako pristojna i draga osoba, uvijek mi je pokazivala poštovanje, nemam ništa ružno za reći o njoj. Imala sam lijepo mišljenje o njoj i još ga imam” – kazala je Danijela Karić svojevremeno.

Nakon što su se razveli, Karić je svoju sreću pronašao pored kćerke poznatog redatelja Božidara Nikolića i sa svojom životnom suputnicom Mašom Nikolić dobio je dvoje djece, blizance Teodora i Taru. Iako su mnogi smatrali da Bojan nikada nije prebolio popularnu pjevačicu, to se nikada nije moglo zaključiti po njegovim objavama na društvenim mrežama, gdje je uzgred rečeno veoma aktivan. Posljednjih dana objavio je novu fotografiju sa svojom suprugom i očigledno je da bračni par uživa u svom skladnom odnosu, veoma često putuju i njegovi pratitelji ističu da izgleda puno bolje nego onda kada je bio u ljubavnoj vezi sa Karleušom.

Preporučujemo