O početku romanse Lepe Brene i Bobe Živojinovića priča se i danas, jer je ovaj par od samog početka bio izuzetan primjer harmonije u jednom odnosu. Prvi razgovori uslijedili su nakon premijere filma “Hajde da se volimo”, a tom prilikom Brena mu je prišla i zagrlila ga upitavši ga kroz šalu: “Gdje si bio sve ove godine?”, odgovor Bobe bio je također šaljivog tipa i započela je romansa koju su zatim nekoliko mjesecima skrivali od očiju javnosti.

Sakrivati vezu tako poznatih ličnosti nije bio nimalo lak zadatak, jer je Brena bila na vrhuncu svoje slave važeći za jednu od najvećih glazbeni talenata u bivšoj Jugoslaviji, a Boba je također bio slavni teniser koji je okupirao pažnju javnosti. Od samog početka bili su zaljubljeni na prvi pogled, posjećivali su ista mjesta odvojeno i odlazili bez da itko zna, a pored toga uspjeli su voditi profesionalan način života gdje su unaprijeđivali svoju karijeru kao da se ništa ne događa.

Ključni susret dogodio se u Chicagu i tada je na novogodišnjoj proslavi nastupila Brena, a neočekivano se tu pojavio i Boba. Zabilježeno je da je bivši teniser prije braka s Lepom Brenom bio u ljubavnoj vezi sa Zoricom Nakić, majkom njegovog najstarijeg djeteta Filipa Živojinovića. Ipak, uprkos saznanjima mnogih stvari o Zorici, njena majka je jedina osoba koja nije javno viđena niti jednom do sada, međutim nedavno je proslavila rođendan a tom prilikom njena kćer Zorica objavila je novu fotografiju na svom Instagram profilu.

“Srećan rođendan, najbolja majko, bako, prabako! Da si nam živa i zdrava još dugo, dugo, volimo te beskrajno” – napisala je Zorica u opisu fotografije. Djevojačko prezime Zorice a ujedno i bivše tašte je Desnica, a Zorica se nakon raskida sa Bobom preudala za Ivu Nakića sa kojim je tokom zajedničkog života dobila dvoje djece, Maria i Ivu.

Preporučujemo