Viki Miljković je na estradnoj sceni prisutna nešto više od tri decenije, a ako obratimo pažnju na njen rad tokom posljednjih par godina, uočit ćemo da je veliki broj njenih pjesama doživio pravi uspjeh te se smatraju pravim hitovima. Pored toga, njen suprug je ujedno i jedan od najpoznatijih tekstopisaca što doprinosi tome da za njihovu porodicu nikada nema krize.

Prije tri godine objavljeno je da poznata pjevačica započinje sa novim biznisom, u kojem će joj poslovni partner biti njen suprug i tada je vijest odjeknula širom regiona te su uslijedila brojna nagađanja o tome šta bi to moglo i zbog čega je Viki toliko tajnovita. Međutim, pjevačica je ubrzo objasnila da to nije nikakva tajna i da su ona i njen suprug osnovali građevinsku firmu i da u planovima imaju izgradnju te zatim i prodaju luksuznih nekretnina.

Njihova poslovne ideje veoma su brzo zaživjele i kako je objavljeno, prvi klijent joj je bila njena kuma Ceca koja je također bila izuzetno uzbuđena zbog pokretanja novih poslovnih projekata. Viki je nedavno izjavila da je zadovoljna sa poslovanjem firme a to je i očigledno s obzirom da pjevačica živi u luksuznoj kući u Beogradu, a svojevremeno je ugostila i medije kojima je pokazala kako njen dom zapravo izgleda.

S obzirom da je u javnost tada objavljeno samo nekoliko kadrova iz njenoga doma, na društvenim mrežama mogu se pronaći i fotografije kada je pjevačica ugostila Nermina Handžića, bivšeg učesnika Zvezda Granda kojem je Viki bila mentorica. Međutim, velikom broju njenih pratitelja je tada za oko zapao sasvim neobičan detalj, a radi se o Andrejevoj fudbalskoj lopti u dnevnom boravku. Iako su mnogi u komentarima isticali svoje oduševljenje povodom izvođenja muzičkih numera od strane Tašketa, mogli smo vidjeti i veliki broj šaljivih poruka o tome kako je Andrej napravio pravo malo fudbalsko igralište u porodičnom domu.

Preporučujemo