Uz pomoć pomoć čija je ekspanzija uslijedila prije više od deset godina, uz svega nekoliko klikova možemo saznati informacije iz čitavog svijeta a na društvenim mrežama se svakodnevno susrećemo sa raznoraznim pričama i dešavanjima za koja definitivno nikada ne bi znali bez modernih tehnologija. Korisnici diljem svijeta svakodnevno dijele raznorazne video snime i fotografije a neke od njih nenadano za kratko vrijeme postanu izuzetno popoularne i obiđu svijet, a upravo jednom takvom slučaju posvetili smo i današnji članak.

Video snimak koji je postao izuzetno popularan nastao je na jednom koncertu, a na njemu je prikazan muškarac sa svojom djevojkom koju grli i ljubi, međutim u nastavku se pojavljuje plavuša koja je iznenadila sve one koji su pogledali video snimak. Muškarac pored svoje djevojke kreće da opipava plavušu koja se nalazila tik uz njegova leđa a scene su trajale nekoliko minuta i izazvele su burne reakcije drugih korisnika.

Ljudi su naprosto ostali šokirani sa njegovim ponašanjem a s obzirom da je snimak postao viralan za veoma kratko vrijeme, saznali su i njegov identitet te su ga ubrzo pronašli na fejsbuku. Kako se saznaje, dvije žene koje su bile u njegovom društvu su zapravo majka i kćer a to je bio povod da čitava situacija postane još dramatičnija.

Snimke su podjeljene širom svijeta i još uvijek nije poznato gdje se koncert tačno održavao, međutim, ono što možemo primjetiti jeste da su u nastavku video snimka napisani uglavnom negativni komentari koji osuđuju ponašanje ovog muškarca a neki su čak iznijeli i teoriju da se radi o odnosu zasnovanom na poliginiji. Brojimo mnogo sličnih slučajeva na društvenim mrežama i ustupila su zaista neka čudna vremena u kojima nas više skoro ništa ne može iznenaditi.

Preporučujemo