Danijela Dimitrovska bila je česta tema domaćih medija, a naročito kada su objavljene vijesti o razvodu između nje i dobro poznatog srpskskog TV voditelja Ognjena Amidžića. Javnost je ostala zatečena novim informacijama a najviše zbog toga što su njih dvoje važili za jedan od najskladnijih parova iz javnog života.

Nakon nešto više od deset godina zajedničkih trenutaka, uslijedio je razvod između Danijele i Ognjena a vijest o tome odjeknula je širom naše regije. Odmah po tome, započela su brojna nagađanja o razlozima zbog kojih se par rastao a čak su bili prisutni i navodi da je Danijela prevarila TV voditelja, što se ispostavilo potpuno netačnim informacijama koje su plasirane u javnost.

Iako se par dugovremena nije oglašavao na ovu temu, već su nastojali zadržati takve stvari između sebe, Danijela više nije mogla izdržati pod pritiskom netačnih informacija pa je tako tokom svog gostovanja u jednoj emisiji odlučila prokomentarisati pisanja medija. “Dobrovoljno sam ušla u javni svet. Samim tim ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ljude to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vreme, pa uzmem da pročitam. Meni je to u redu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju” – kazala je na samom početku.

Zatim je u nastavku istakla da su oboje prolazili kroz veoma težak period ali da je takav ishod jednostavno morao uslijediti. “Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelj, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd” – dodala je u nastavku gostovanja.

Za kraj navodi da joj je trebalo dugo vremena da donese konačnu odluku, ona dolazi iz patrijahalne porodice i njeni roditelji su više od 38 godina u braku, te upravo zbog toga nije bila sigurna u to što osjeća. Sa Ognjenom je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima, zajedno brinu o njihovom djetetu i trenutno im je najveća briga upravo on, jer ne žele da njihov nasljednik pati zbog odluka koje su donesene.

Preporučujemo