Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, Andrija Milošević, veoma rijetko se pojavljuje u medijima razgovarajući na temu privatnog života, međutim, kada je u pitanju tema današnjeg članka, odlučio je konačno otvoriti dušu i podjeliti nekoliko detalja koje prije nije iznosio u javnost.

Njegov otac, Peko Milošević preminuo je prije osam godina i iznenadna sm*t unijela je tugu u porodicu Milošević, iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece, a kako je poznato bio je nevjerovatan čovjek velikog srca. Bio je poštena, moralna i pozitivna osoba koja je svojim sinovima u nasljedstvo ostavila izuzetno kvalitetne životne postulate.

Andrija je mnogo toga naslijedio od svoga oca i sa ponosom je govorio da mu je Peko oduvijek bio velika podrška u životu, uticao je na njegov sada već izgrađen karakter i prenio mu je mnogo životnih mudrosti koje su mu itekako koristile. Tokom svog gostovanja u emisiji kod Nenada Jezdića, razgovarao je na ovu temu te se prisjetio nekih momenata koji su mu ostali čvrsto urezani u sjećanje.

“Moj otac nije mnogo bio sa nama u kući, nismo mnogo komunicirali i pričali, ikao je bio sjajan tip, domaćin, ali ono što pamtim od njega je to kada mi je rekao: “Ne smeš uzeti slamsku sa tuđe livade”. To je toliko bilo višeslojno i značajno za moj karakter. Kad je umro, na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran.

Prošlo je tri meseca, gledao sam neki film o čoveku koji umire od r*ka, tu je i njegova porodica i krenuo sam da ridam. Plakao sam dobrih 45 minuta, koliko je film posle trajao, a negde na pola shvatio sam da plačem zbog oca” – kazao je Andrija tokom gostovanja te otkriva da je tuga još uvijek i nakon toliko godina prisutna. S obzirom da je oduvijek bio privržen svojoj porodici, veoma teško mu je pao i odlazak majke, pa je tada svo svoje slobodno vrijeme provodio sa bratom. Andrija danas ima svoju porodicu i dugo vremena je već u vezi sa kolegicom Aleksandrom Tomić, sa kojom je dobio sina Relju.

Preporučujemo