Mnogi ljudi kada dođu u srednje godine života budu uznemireni ukoliko nisu još uvijek pronašli partnera sa kojim će provesti ostatak život i u očaju, odlučuju se za napuštanje rodnog mjesta te zatim kreću u potragu po okolnim mjestima. U nastavku današnjeg članka prenosimo vam jednu takvu situaciju koja je postala izuzetno popularna na društvenim mrežama, a tiče se Marine K., Beograđanke koja je krenula u potragu za svojim životnim suputnikom.

Mjesta na periferijama grada i sela polako iz godine u godinu sve više izumiru i mnogi ne mogu niti zamisliti život bez urbanih dešavanja. Jedna od takvih bila je i akterka našeg današnjeg članka, Marina K. koja je svojom ispovješću šokirala mnogobrojne pratitelje na socijalnim mrežama.

U mladosti je imala tek nekoliko partnera i tokom svog studiranja upoznala je mladića iz zaseoka u kojeg se zaljubila na prvi pogled. Upustili su se u vezu i nakon kratkog perioda momak ju je pozvao da započnu zajednički život na selu, a ona je potom odmah pristala, međutim desilo joj se nešto o čemu nije mogla niti sanjati.

“U tom trenutku sam smatrala da je odluka da živimo na selu ispravna. Dovodio me je nekoliko puta kod svojih roditelja dok smo još bili u vezi, delovali su kao fini ljudi, pravi domaćini. Lepo su me prihvatili, ali na kraju se ispostavilo da nije sve onako kako sam zamišljala” – kazala je Marina u svom obraćanju.

Već nakon prvih sedmica zajedničkog života razočarala se zbog svojih odluka, započela je sa seoskim aktivnostima i uzela učešće u obavljanju svih poslova koje je njegova porodica svakodnevno obavljala. “Nemojte me pogrešno razumeti, radila sam ja sve i svašta iako sam gradsko dete. Ništa mi nije teško padalo! Možda nisam znala kako se muze krava, ali sam ubrzo i to naučila! Nervirao me je ceo taj koncept življenja na selu. Moj muž se nije pitao ništa, a ja još manje. Svekar je uvek vodio glavnu reč.” – objasnila je. Ostatak možete pročitati ovdje.

Preporučujemo