Današanja omladina postala je previše okupirana internetom i digitalnim stvarima i svake godine je sve manji broj onih koji gledaju televeziju. Upravo zbog toga, veliki broj njih i ne znaju koliko je bilo zadovoljstvo nekada upaliti televiziju, okupiti se sa društvom i uživati u nekoliko programskih sadržaja koji su bili zaista izvanredni.

Neki od takvih sadržaja bili su i brojni kvizovi koji su se emitovali na skoro svakoj televizijskoj kući, a njihova popularnost uslijedila je naročito devedesetih godina, kada se pojavila dobro poznata “Kviskoteka”. Čitava Jugoslavija bila je ugodno iznenađenja sadržajem koji se puštao a trenutci i okupljanje sa prijateljima kako bi gledali Olivera Mlakara, nikada nećemo zaboraviti.

Međutim, sada je nastupilo digitalno i informatičko doba te su sve informacije servirane onima koji imaju nedoumice oko nečega, dok su osobe koje su prije učestvovale u kvizovima zaista odisale intelektom i učesnici su uglavnom bili izrazito obrazovane osobe. U skladu sa time, u današnjem članku osvrnut ćemo se na dobro poznatu ženu koja je svojim izgledom i znanjem svojevremeno oduševila na hiljade gledatelja koji su pratili “Slagalicu”, “Naslovnu stranu” i “Veliki izazov”.

Sva tri navedena kviza važila su za najpopularnije programe koji su se emitovali od 2012. godine i Milica je uzela učešće u njima, pored toga bila je i pobjednica nekoliko puta a ono što mnogi nisu znali o njoj jeste da je zapravo rođena 1983. godine, što se tada nije dalo naslutiti po njenom izgledu, koji je bio česta tema javnosti. Kako saznajemo, Milica je sada nakon toliko godina diplomirana pravnica i izuzetno je uspješna u svom poslu, imala je poprilično teške momente u životu i njeni roditelji su 1992. godine preselili iz Sarajeva za Srbiju, gdje se Milica zatim obrazovala i stvorila svoj novi život.

Preporučujemo