Žika Jakšić važi za jednog od najpoznatijih ličnosti sa naše estradne scene, pored njegove nevjerovatne karijere producenta, TV voditelja i muzičara, Žika je svojevremeno bio česta tema medija zbog svog burnog ljubavnog života. Srpski “Kazanova” osvajao se srca mnogih dama, mlad, lijep i uspješan bio je prava atrakcija a u nastavku našeg današnjeg članka posjetit ćemo vas o vezi koju je imao sa jednom od najpoznatijih pjevačica današnjice.

Radi se o dobro poznatoj Ani Nikolić, koja se prije nešto više od jednog desetljeća smatrala jednom od atraktivnijih pjevačica i javnih ličnosti sa naših prostora. Njen ulazak u estradni svijet ispraćen je velikom medijskom pažnjom i svojevremeno je bila pravo osvježenje za muzičku scenu, njen glas, performans i izgled fascinirali su domaću javnost a pored svega toga imala je i bogat ljubavni život o kojem se često pisalo.

S obzirom na burna dešavanja koja je imala prethodnih godina dok je bila u vezi sa Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim danas ima i kćer Taru, Ana je imala i nekoliko ljubavnih veza a jedna od njih bila je i sa Žikom Jakšićem. Sve se dešavalo sredinom 2007. godine i tada su po prvi put objavljene fotografije TV producenta sa mladom pjevačicom.

Paparaco fotografi uspjeli su zabilježiti nekoliko kadrova i njih dvoje su se veoma brzo pronašli na svim naslovnim stranama novinarskih kuća. U to vrijeme, Žika nije ni upoznao Dajanu Paunović, sa kojom je kasnije stupio u brak, a kako je poznato, veza sa Anom nije trajala dugo vremena. Iako smo bili svjedoci brojnih novinarskih naslova, Ana i Žika se nikada nisu željeli oglasiti na ovu temu, navodno njihova veza je u početku trebala biti tajna međutim niko nije računao na fotografe koji su se igrom slučaja zadesili na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ostatak možete pročitati ovdje.

Preporučujemo