Ljubavna priča između poznate i izuzetno uspješne glumice Mirke Vasiljević i njenog nevjenčanog supruga Vujadina Savića, započela je još dok u mladalačkom dobu kada su njih dvoje bili tinejdžeri. Do sada su dobili četvero djece i kako možemo vidjeti po društvenim mrežama, par nikada u životu nije bio srećniji.

Njihova starija kćer Adrijana ima 10 godina i kako njihovi pratitelji ističu, svoj izgled naslijedila je od majke i izuzetno podsjeća na Mirku u mlađim danima, tu su zatim i njena dva brata koji malo više podsjećaju na lozu Savića a njihov najmlađi sin veoma liči na svog djeda, nogometnu legendu Duleta Savića.S obzirom da je Adrijana sve do nedavno odrastala samo uz svoju braću, Mirka je uvijek u svojim obraćanjima navodila da joj nekada bude krivo zbog toga što njena kćer pokušava iskopirati njene sinove, te ima veoma malo prostora da iskaže svoju žensku stranu.

Međutim, to se promjenilo dolaskom njihove najmlađe kćeri sa kojom Adrijana sada provodi najviše vremena. Između njih dvije vlada poprilično velika razlika u godinama ali Mirka i Vujadin u tome ne vide problem i smatraju da je to zapravo prednost, jer kada najmlađa kćer uđe u tinejdžerske dane, tu će biti starija Adrijana koja će je moći usmjeravati i pružati joj potrebne savjete.

Ponosni roditelji ne žele naročito eksponirati svoju djecu, što je sasvim razumljivo ali jednostavno nekada ima trenutaka kada moraju sa svojim pratiteljima podjeliti neki poseban momenat. U skladu sa time na njihovim instagram nalozima osvanula je fotografija male Adrijane, Mirka i Vujadin su nekoliko puta naveli kako im godine zaiste brzo prolaze odkada su dobili djecu, te upravo zbog toga uživaju u svakom trenutku provedenim sa njima i izuzetno su ponosni na svoju porodicu.

Preporučujemo