Tokom proteklog perioda susreli smo se sa brojnim člancima koji su napisani povodom poroda Aleksandre Vasković. Njen suprug je dobro poznati pjevač i muzičar, Bojan Vasković poznatiji kao “Lexington”. Aleksandra je imala mnogo problema sa svojom prvom trudnoćom a nedavno je uslijedio porod i njihove kćerke Helene koja je morala imati operaciju zbog urođene srčane mane. Na svu sreću, operacije je prošla uspiješno a njih dvoje imali su veoma težak period, koji je sada iza njih i konačno su uspjeli odahnuti i pružiti sebi zasluženi odmor.

“Šta god da ste poželeli ili zatražili od Boga, znajte da vam je on neće samo ispuniti, već će vas staviti u situacije gde ćete imati priliku da te želje ostvarite, a neke lekcije usput da naučite.. Ja sam oduvek želela veliku porodicu.Valjda zato što sam u istoj i rasla..Moj put do nje bio je popločan lekcijama o veri, hrabrosti, strpljenju, upornosti, poverenju, jedinstvu i ljubavi. Zahvalna sam na svakoj stepenici.. Na svakoj crnoj i beloj zahvaljujući kojima sada vidim jasno.. A vidim da je i pored svih prepreka i iskušenja, život ipak lep!” – kazala je u svom obraćanju Aleksandra Vasković.

Nedavno je objavila niz novih fotografija na kojima možemo vidjeti enterijer njihovog doma, dugo vremena su se pripremali za porod i pobrinuli su se da sve bude spremno kada mala Helena dođe kući. Ponosni roditelji opremili su dječiju sobu i sada uživaju u zajedničkim trenutcima sa svojim kćerima. Njihovi pratitelji ostali su oduševljeni novim vijestima a u komentarima možemo vidjeti da se mnogima svidio stil kojim su ukrasili svoju kuću.

Na video snimku koji je objavljen, pratitelji su primjetili pastelne nijanse, u kutu sobe nalazi se veliki garderober dok su na samu sredinu postavili radni sto koji je prilagođen uzrastu njihovih kćeri. Svojoj djeci pokušavaju usaditi ljubav prema knjigama i pripremiti ih za buduće školovanje, nastoje ih odgojiti na što bolji mogući način i njihovo obrazovanje im je veoma važno.

“Nisam jedina mama koja želi da svojoj deci usadi ljubav prema knjigama. No, činjenica je da deca neće uvek mirno da sede i slušaju, nekada se vrpolje, prevrću stranice i onda cela ideja postaje akcioni plan kako izabrati što zanimljiviju priču” – otkrila je Aleksandra svojevremeno.

Preporučujemo