Rijaliti programi imali su veliku ekspanziju koja je uslijedila od 2010. godine, ovaj tip programa postao je jedan od najpopularnijih sadržaja, a sudeći po analitici, svakako i jedan od najisplativijih. Mnoge televizijske kuće pokušale su plasirati ovakav tip programa, međutim, rijetko je koja uspjela i održati ga, a tu trenutno briljira Željko Mitrović, čija je televizija godinama unazad već fokusirana upravo na ovakav sadržaj.

Pink televizija imala je mnogo projekata, ali, složit ćete se, Zadruga je definitivno najpopularniji rijaliti program, koji je prošle godine oborio sve rekorde gledanosti. Pored emitovanja u uobičajnom terminu, producenti su shvatili da je širenje na druge platforme itekako bitno, pa su tako napravili jutjub kanal na kojem objavljuju kratke video isječke, a oni najčešće prikazuju najskandaloznije i najsurovije scene koje se zabilježe.

I u tom pogledu su itekako uspješni, jer njihovi kratki klipovi bilježe milionske preglede, što donosi enormne količine novca samoj televizijskoj kući. Pored Zadruge, svojevremeno je vodeći rijaliti bio “Farma”, a tu smo imali priliku vidjeti mnoge poznate ličnosti iz glumačkog ili estradnog svijeta.

Jedna od učesnica bila je i dobro poznata srpska folk pjevačica Suzana Perović, koja je još tokom svog života, obnašala i funkciju TV voditeljke i imala je nekoliko glumačkih uloga. Pored njene karijere, javnost je uvijek bila zainteresovana za njen privatni život, a po tom pitanju, poznato je da je bila u braku sa estradnim menadžerom, Vladimirom Perovićem, sa kojim je dobila sina Nikolu i kćerku Dajanu.

Njen sin bio je glavna tema svih portala 2013. godine, Suzana je tada bila učesnica Farme, a kako se pisalo, Nikola je tokom tog perioda bio u zatvoru na osluženju svoje kazne, jer je sa još nekoliko muškaraca opljačkao lokalnu pumpu. Nakon što je uhapšen i pušten na uvjetnu slobodu, ubrzo je dospio na potjernicu Ministarstva unutrašnjih poslova, jer nije odgovarao na pozive koje su mu upućivali.

Javnost je malo zaboravila na takva dešavanja i generalno, na samu pjevačicu, a prošle godine objavljena je šokantna vijest da je Nikola pucao sam sebi u nogu. Tada je ponovo njena porodica dospjela na sve naslovne strane, a razlozi zbog kojih je učinio ovakvo djelo, nisu poznati. Postojala su mnoga nagađanja, međutim, nijedno od njih nije potvrđeno od strane njegove porodice. Suzana je imala zaista buran život i sa svime ovime pokušavala se nositi što je bolje moguće, a najveću podršku pružao joj je njen suprug i ćerka Dajana.

Preporučujemo