Prije nekoliko dana dočekale su nas vijesti da je kćerka jednog od najpoznatijeg biznismena sa naših prostora, vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, raskinula svoju vjeridbu sa izuzetno bogatim Ukrajinskim nasljednikom imperije za izvlačenje uranijuma, Ilijom.

Vijest je odjeknula širom regije a mnogi njeni pratitelji ostali su zatečeni sa onim što je objavljeno, jer je Kristina redovno objavljivala fotografije na svojim društvenim platformama i isticala kako je presrećna u svojoj vezi. Sve je započelo tako što su njih dvoje pobrisali sve zajedničke fotografije sa svojih instagram profila, tada su uslijedili brojni komentari njihovih pratitelja a potom je Ilija objavio poruku koja je zaintrigirala veliki broj ljudi.

“Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023” – napisao je na svom instagram storiju koji je za svega nekoliko minuta, pregledalo nekoliko desetina hiljada ljudi. Kristina je zatim također napisala poruku, zbog koje su mnogi pretpostavili da je njihovoj vezi zaista došao kraj.

“Bog vam otkriva određene stvari s razlogom. Ne ignorišite ono što vam pokazuje. Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim. Zaista sam najsrećnija devojka na svetu” – glasila je objava Kristine, ispod koje su se počeli redati mnogobrojni komentari.

Njen instagram nalog bio je prepun zajedničkih fotografija koje su snimili sa raznim luksuznih putovanja, često je objavljivala njegove poklone, u vidu velikih cvjetnih buketa ili skupocjenog nakita. Kristina je zaista uživala u velikom raskošu, međutim, izgleda da je svemu došao kraj, a kako se da naslutiti po novim fotografijama, nije joj trebalo dugo vremena da ga preboli. Prve dane nove godine, provela je u Francuskoj, gdje je otišla na skijanje a društvo joj je pravila njena sestra, sa kojom je objavila niz fotografija koje su oduševile njene pratitelje.

Preporučujemo