Petar Grašo je prije nešto više od godinu dana bio glavna tema naših medija, tada se našao u centru medijskih dešavanja zbog raskida sa Danijelom Martinović, kolegicom i suprugom sa kojom je proveo skoro 25 godina zajedničkog života. Objavljena vijest razočarala je njihove fanove a zatim nedugo nakon toga, saznalo se da Petar ima novu izabranicu, a rječ je bila o Hani Huljić, kćerki poznatog Tončija Huljića.

Petar je tada bio izložne brojnim kritikama i osudama, negativni komentari su uslijedili odmah i niko nije mogao da vjeruje da je bio spreman na takvo nešto. Međutim, kako je i sam kazao, emocije su prevladale i on na to nije mogao puno utjecati.

Danijela nikada nije javno govorila o ovoj temi, čak naprotiv, nekoliko puta je vješto izbjegla pitanja novinara a njeni fanovi ističu da je zbog toga ostala dostojanstvena i jaka žena, kakva je oduvijek i bila. Ono što mnogi nisu znali, jeste to da je između Hane i Danijele vladalo prijateljstvo, Danijela je bila članica poznate grupe koju je predvodio Tonči, pa su se tako njih dvije jednom prilikom upoznale.

U tom periodu, Hana je imala svega nekoliko godina a ističe se i to da se pojavila u jednom od Danijelinih spotova. Kako je vrijeme prolazilo, njihov odnos je bio sve bolji i postale su prave prijateljice a zatim je uslijedio obrt kakav niko nije mogao očekivati. To je vjerovatno bio dodatni razlog zbog čega je Tonči u početku bio nezadovoljan izborom svoje kćeri, ali se nije želio previše uplitati u njene odnose.

Preporučujemo