Glumac Milan Vasić je od samog početka svoje karijere svoj ljubavni život uspješno krio od medija i do dan danas se u javnosti nije pojavila fotografija njegove izabranice niti se zna ko je u pitanju. Iz ovog razloga novinari i paparaci poznatog glumca prate u stopu kao i njegove profile na društvenim mrežama u nadi da će ga ipak uhvatiti sa njegovom djevojkom ali se to još uvijek nije desilo.

Kada je u pitanju njegova porodica Milan često priča o njoj i poznato je da je donedavno i živio u zajednici sa njima te da mu je bilo jako teško da se privikne na samački život nakon što je kupio svoj stan. On na Instagramu često postvalja fotke sa porodičnih proslava i druženja pa je tako javnost imala priliku da upozna i njegove roditelje i sestre i zetove a nedavno je svom sestriću uputio i zanimljivu rođendansku čestitku preko ove društvene mreže.

Naime sin njegove sestre Boris Mladenović je napunio 18 godina i Milan mu je napisao da je do sada mogao da se zeza ali pošto je postao punoljetan moraće malo i da pazi šta radi i kako se ponaša.

Na kraju je dodao da ga voli njegov uja i stavio je emotikone srca. Iz svega se može zaključiti kako je Milan jako privržen svojoj porodici i da je i sin i brat i ujak za primjer a kakav je kao emotivni partner to se još uvijek ne zna. Mnogi koji su vidjeli ovu njegovu čestitku su u komentarima pisali kako sestrić jako liči na njega.

Preporučujemo