Vesna Đogani danas živi život na kojem bi joj mnogi pozavidjeli ali nije uvijek bilo tako. Naime pjevačica je odrasla u domu jer je njen otac napustio nju i majku kada se ona rodila a pošto majka nije bila zaposlena i nije imala od čega da je izdržava dala je u dom za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj.

Vesna nikada nije krila da je imala teško djetinjstvo i u više navrata je pričala koliko je taj period bio bolan za nju. Kaže da je njaveću traumu doživjela upravo u Zvečanskoj iako je bila jako mala ipak se svega sjeća. S druge strane razumije i postupak svoje majke koja je tada proolazila kroz jako težak period i puno je patila ali ne razumije oca koji ostavi svoje dijete i ne želi nikakav kontakt sa njim.

Međuitm sada je već sve to prerasla i kaže da je i njemu sve oprostila jer ne želi sama sebe da truje mržnjom. Na njenu sreću, iz doma su je uzeli njeni kumovi koji su joj pružili  ljubav i nježnost i i čuvali je kao svoje dijete. Kada je njena majka uspjela da nađe posao i stane na noge uzela je Vesnu sebi ali nisu ni tada živjele u dobrim uslovima.

U staroj oronuloj kući sa drvenim vratima ipak je bila sa svojom majkom što joj je bilo i najvažnije. Vesna je otkrila i da je svega bila željna i kada je zaradila prvi novac od pjevanja otišla je u prodavnicu i kupila pet parfema a poslije je rekla da je vjerovatno izgledala prodavačicama kao pravo seljanče. Vesna koja je danas skoro u svakoj prilici vedra i nasmijana je aktivna i na društvenim mrežama na kojima je nedavno podijelila i jednu svoju fotku iz devedesetih godina.

Preporučujemo