Jedan od najpoznatijih bračnih parova na javnoj sceni ne samo u Srbiji nego i u regionu su pjevačica Jelena Karleuša i njen uskoro bivši suprug fudbaler Duško Tošić koji su zajedno preko 16 godina od čega 14 u braku. Njih dvoje su od samog početka svoje veze privlačili veliku pažnju javnosti i mediji su ih bezbroj puta razveli ali su oni sve krize kojih je bilo napretek uspijevali na neki način da prevaziđu.

Ipak ova posljednja koja se desila na početku godine, kada je Jelena muža prijavila za nasilje u porodici je bila kap koja je prelila čašu i ona je nedavno na Instagramu obavijestla svoje fanove da su odlučili da se razvedu.

Nako toga nijedno od supružnika niej javno govorilo na ovu temu a paparaci su snimili da još uvijek žive u istoj kući vjerovatno želeći svojim kćerkama Niki i Atini pružiti osjećaj zajedničkog doma. Ni članovi njihovih porodica se ne oglašavaju a ovu temu a poznato je da je Duškova sestra Katarina jako bliska sa njim ali i sa Jelenom te da je u njihovoj kući bila jako često.

Ona je u svim teškim trenucima bila uz pjevačicu i svog brata a obožava Niku i Atinu. Pošto ni Katarina nije iznijela javno svoje mišljenje o razvodu Jelene i Duška novinari su zavirili na njene profile na društvenim mrežama i vidjeli su da je ona tamo sačuvala sve fotke sa Jelenom što pokazuje da se na nju ne ljuti i da joj je još uvijek bliska. Šta vi milsite o svemu ovome?

Preporučujemo