Pjevačica Dragica Radosavljević Cakana je bila jedno vrijeme u redu najpopularnijih pjevačica u Srbiji a kada je u pitanju njen privatni život poznato je da je ona preko dvadeset godina u sretnom braku sa Nebojšom Negićem. Ono o čemu se malo zna i priča je da je ona prije ovoga imala još jedan brak sa čovjekom koji se zove Boris i da je rodila kćerku Mariju koju nikada nismo imali priliku vidjeti u javnosti jer to pjevačica nije željela.

Inače ljubav sa muškarcem koji je otac njene kćerke se desila na jako intereesantan način. Cakana je nakon što je završila srednju školu otišla kod svoj sestre koja je tada radila u Makarskoj a u isto vrijeme je i Boris koji inače živi u Beogradu bio tamo i radio je u Institutu Juroslav Čeh.

Kako to obično biva sa morskim ljubavima, proveli su nekoliko dana zajedno a pjevačica mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd gdje je planirala da upiše fakultet. Tako se i desilo i njih dvoje su nastavili svoju vezu i u jednom trenutku su odlučili da se vjenčaju.

Cakana j tada poslala pismo svojoj majci i objasnila joj je da želi da se uda i iako je njen otac bio protiv par se vjenčao. Nakon što su bili dvje godine u braku rodila se Marija za koju oni koji je poznaju kažu da je majčina kopija. Iako je i ona talentovana za muziku poput majke pa je čak i završila muzičku školu nije krenula ovim putem. Ona je danas sretno udata i majka je troje djece a sa svojom porodicom živi u inostranstvu.

Preporučujemo