Ove godine je javnu scenu u Srbiji potreslo nekoliko razvoda i to brakova koji su trajali decenijama i koje su mogi smatrali idealnim. Tako više nisu zajedno glumci Jelena Dokić i Svetozar Cvetković kao ni Lazar i Danica Ristovski ali je mnoge ponajviše izneadila vijest o tome da se popularni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga razveo od svoje supruge Eme sa kojom je bio još od rane mladosti.

Ema i on su se upoznali u autobusu u vrijeme kada je on tek postao gitarista Ribje čorbe i iako je bio tiha patnja mnogih djevojaka on je uvijek isticao kako ima djevojku koju voli i koju je na kraju i oženio. Ema mu je podarila dvoje djece sina Marka i kćerku Anđelu i dok je on gradio karijeru oa se posvetila porodici.

Iako se za njihov razvod saznalo tek prije nekoliko mejseci pjevač je nakon što se podigla velika prašina u medijma i javnosti rekao da oni nisu zajedno već skoro dvije godine i da mu nije jasno zašto je to toliko inetresantno. Bajaga je uvijek svoju privatnost držao dalje od očiju javnosti ali oni koji ih poznaju kažu da je njihova ljubav bila ko iz bajke i da iako je bio puno situacija u kojima bi svaka žena rekla da je dosta i otišla, Ema je ostajala uz njega.

Bajaga je imao brojne probleme koji su prije svega prijetili da mu unište brak, ali je Ema uvijek stajala uz njega i svaki put su iz krize izlazili jači. Niko ne zna šta se dogodilo pa su donijeli odluku o sporazumnom razvodu nakon što su 33 godine bili u braku ali je sigurno da je još jedna velika ljubav jednostavno nestala.

Preporučujemo