Radiša Trajković Đani je po mnogima pjevač koji na svojim nastupima dobija i najviše bakšiša jer zna da napravi pravu atmosferu. Upravo iz tog razloga je najtraženiji pjevač sa estrade kada su u pitanju svadbe ili proslave rođendana i krštenja  a prošle godine je pravu buru u medijima i javnosti izazvao snimak na kojem Đani pije iz slavljenikove cipele i tada su ga mnogi osudili jer smatraju da bi za dinar uradio sve.

Đani je i za vrijeme pandemije korona virusa privlačio pozornost javnosti i medija jer je stalno kršio mjere koje su bile uvedene pa je tako nakon što je zajedno sa svojom suprugom Slađom uhvaćen na jednoj zabavi za vrijeme policijskog satadobio i kaznu kućnog pritvora. Oni se se oglašavali na društvenim mrežama i kukali kao nemaju novaca i kako njima treba najmanje 100 eura dnevno samo za hranu što je kod ostalih građana koji i inače jedva peživljavaju izazvalo veliki bijes.

Đani koji je na estadi već više od dvadeset godina je izdao osam albuma na kojima ima veliki broj hitova. On je pravi primjer one poslovice da iza svakog uspješnog muškarca stoji njegova žena jer se Slađa čini se u njihovom braku pita za sve.

Iako se u medijima ponekad pojave špekulacije kako je njihov brak u krizi one nikada nisu potkrijepljene nekim dokazima a sam pjevač koji je poznat po tome da nema dlake na jeziku je jednom priolikom na pitanje kako uspijevaju tako dugo da održe svoj brak odgovorio kako je za to zaslužan se*s. On već godinama izgleda isto i ima kraku frizuru pa je mnoge začudila fotka koja se pojavila na društvenim mrežama gdje se može vidjeti i kako mu je stojala duža kosa.