Jasna Milenković je bila na vrhuncu svoje popularnosti krajem devedesetih godina i tada je uzela umjetničko ime Jami pod kojim je mnogi i znaju. Ona i dans nastupa na privatnim zabavama i dobro zarađuje a kada je odlučila da javnosti predstavi svoju sada već odraslu kćerku koju je dobila u braku sa jednim od najpoznatijih beogrdskih frizera Predragom Peđom Rankovićem vjerovatno nije očekiivala da će privući ovoliku pažnju.

Naime, njena kćerka Lea je imala nekoliko korekcija na licu po uzoru na svoju majku koja je vidljivo izoperisana pa sad izgledaju gotovo identično ali ne baš na lijep način. Lea je jako mlada ali čim je majci rekla da želi da stavi hijaluron u usne i da obavi još poneku korekciju na licu ona joj je to dozvolila a čini se da joj je i svog plastičara preporučila i ovaj Jamin postupak je naišao na veliku osudu javnosti.

Njih dvije imaju poseban odnos i sada kada nevjerovatno liče odlučile su i da se oblače gotovo identično pa su se na jednom velikom događaju u glavnom gradu prošetale crvenim tepihom obučene u odijela koja su bila skoro ista samo različite boje a to je još više istaklo koliko njih dvije liče.

Jami je na sebi imala komplet narandžaste boje uz koji je iskombinovala visoke potpetice dok je Lea izabrala odijelo u kraljevsko plavoj nijansi. Majka i kćerka imaju i istu boju kose pa čak i frizuru pa nije ni čudo što su privukle veliku pažnju sviih prisutnih posebno fotoreportera. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporučujemo