Na regionalnoj estradi postoji veliki broj pjevača i pjevačica koji pokušavaju da naprave karijeru ali većina njih u tome ne uspije i vrlo brzo, nakon jednog ili dva hita padnu u zaborav. Postoji s druge strane nekolicina velikih estradnih zvijzzda koje iza sebe imaju decenije uspješne karijere i veliki broj hitova i koje su i danas popularne kao što su to Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša.

Poznato je da njih dvije nemaju dobar odnos, čak naprotiv zbog javnih svađa i prepucavanja preko medija i društvenih mreža njih dvije su nekoliko puta završile i pred sudom i teško je i zamisliti da bi ikada moglo doći do pomirenja između njih dvije.

Mnogima koji prate najpopularnije muzičko takmičenje u regiji Zvezde Granda je bilo šokantno što je Jelenino mjesto u žiriju zauzela upravo Ceca i Karleušini fanovi su ovo shvatili kao jednu vrstu izdaje od strane Saše Popovića i Granda te da je Ceca bukvalno ukrala Jelenino mjesto. Čini se da se sada priča opet ponavlja i već se komentariše na društvenim mrežama kako je Ceca Jeleni ukrala omiljenog hirurga.

Naime Ražnatovićka je operisana u Istanbulu i još uvijek nije poznat razlog, a zdravlje je prepustila u ruke turskog hirurga Bulenta Čihantimura kojeg je upravo prije nekoliko godina promovisala Jelena i tada ga je nazivala čudotvorcem. Očito je da obje iako se ne slažu skoro ni u čemu imaju povjerenje u istog muškarca kada je zdravlje u pitanju a pokazalo se opet da Ceca nema problem da posegne za nečim  ili nekim ko je imao veze sa njenom ljutom rivalkom.

Preporučujemo