Neda Ukraden je pjevačica koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje preko pola vijeka i koja je još uvijek aktivna i njeni nastupi su jako dobro posjećeni. Tokom svoje bogate i nevjerovatne karijere Neda je otpjevala veliki broj hitova a kada je u pitanju njen privatni život poznato je da iza sebe ima jedan propali brak u kojem je dobila kćerku i danas su joj njeni unuci najveća radost.

Pjevačica je godinama uspješno sakrivala svoje ljubavne veze od očiju medija i javnosti a u svojoj biografiji koja je izašla nedavno otkrila je sa kojim je muškarcima bila u vezi i javnost je bila prilično šokirana. Ona naime pominje i Sašu Popovića i tvrdi da je bio jako zaljubljen u nju što je on demantovao i rekao kako Neda pretjeruje.

Tako je između njih dvoje krenuo medijski rat i prepucavanje pa je mnogima promaklo da ona u svojoj knjizi pominje još jednog poznatog muškarca a radi se o doktoru Momi Jakovljeviću. Ona ga je u knjizi nazvala svojim šarmantnim i zgodnim Beograđaninom kojeg je upoznala u Makedoniji gdje je ona imala nastup a on je nastupao kao maneken. Oboje su imali propali brak iza sebe a Momo je pored toga što se bavio manekenstvom radio i kao ljekar.

On je tada živio sa roditeljima na Dorćolu a 1987. godine se i ona prijavila na njihoovoj adresi i tako je postala Beograđanka. Naime Neda je tada još uvijek živjela u Sarajevu i iako su se njihove porodice slagale veza im nije izdržala. Pjevačica je objasnila da su bili jako zgodan par i da su mnogi radili na tome da ih rastave ali su na kraju vezi presudile njene obaveze.

 

Preporučujemo