Posljednjih nekoliko dana bukti pravi medijski rat između dvije velike regionalne muzičke zvijezde, Nede Ukraden i Saše Popovića a sve je počelo nakon što je pjevačica objavila svoju biografiju u kojoj je navela da je Popović svojevremeno u nju bio ludo zaljubljen.

On je negirao njene navode i rekao kako je sve preuveličala mada je Neda cijeli jedan odlomak knjige posvetila upravo njemu pod nazivom Saša P. Ona je navela kako joj je on došao na vrata stana u 4 sata ujutro sa cvijećem i pitao je da li ga voli a ona mu je odgovorila da joj je to pitanje mogao postaviti i telefonom i da nije bilo potrebe da dolazi kod nje i da troši novac na cvijeće i gorivo.

Neda je objasnila da je pokušala da bude duhovita ali da je Popović bio smrtno ozbiljan i nakon njenih riječi je zaključio da ga ona ne voli i krenuo je prema vratima. Ona se uplašila da će onako umoran opet sjesti za volan u cik zore pa ga je pitala šta će se desiti ako mu kaže da ga ipak voli i nakon toga su stojali pored vrata kao dva djeteta i kako pjevačica navodi Saša je djelovao poput pokislog mačeta.

Saša je ove njene navode demantovao a nije se pojavio ni na promociji njene knjige iako je bio pozvan. Neda je za medije izjavila da se sve dešavalo prije 30 godina i da je to davno završena priča. Njoj je ostao u sjećanju kao fascinantan njegov postupak kada je u 4 sata ujutro probudio cvjećarku da bi kupio sve orhideje koje joj je donio. Sada je isplivala i fotka koja pokazuje da Neda govori istinu.

Preporučujemo