Dosta poznatih ličnosti pokušava da sakrije detalje svog privatnog života i da spasi taj dio svog života. Ipak, rijetko kome to polazi za rukom jer ipak naši novinari i mediji su toliko vješti da uspiju sve to da otkriju. Tako je i muzički producent Žika Jakšić pokušavao da živi život daleko od javnosti, pa nije ni čudo što se o njegovom ljubavnom životu toliko malo stvari zna.

Posebno kada je riječ o njegovom prvom braku, tu se skoro pa ništa i ne zna. Međutim, u javnost je dospjela fotografija na kojoj Žika pozira sa svojom prvom suprugom. Njeno ime je Snežana koja je uspjela ostati misterija do dana današnjeg za cijelu javnost. Kako se može primjetiti na slikama, ona nema skoro ništa zajedničko s njegovom sadašnjom suprugom Dajanom Paunović.

Snežana ima crnu kosu, dok Dajana ima plavu što je isto ključna razlika između njih. Snežana i Žika su, kako se spekulisalo u medijima, uvijek imali sjajan odnos i godinama je to trajalo. Za mnoge je njihov brak bio idealan, a njihova ljubav je bila ideal ljubavi Njih dvoje su u braku dobili i sina Andriju, te kada su se razveli potrudili su se da on to najmanje osjeti.

Zbog njega su ostali u korektnim odnosima, te je on više puta isticao kako je zahvalan svojoj bivšoj supruzi što je brinula veći dio njegovog života o njihovom sinu. On je bio 10 godina u braku sa Snežanom, a sada je sa Dajanom 7 godina. Nije imao mnogo žena, kako je sam rekao, te ima jedino 5 žena koje su ostavile trag u njegovom srcu i životu.

Preporučujemo